Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Parę pytań

pasikrowka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawia mnie ostatnio parę spraw, wróciłem po przerwie i jakby ktoś mógł odpowiedzieć na moje pytania to byłbym wdzięczny.

1. Gdzie teraz można zobaczyć status online, ile osób jest na serwerze? Wcześniej przydawało się do nocnych licytacji.

2. Co dają ekstrasy, momentami pojawia mi się nad statkiem np. 10% i pisze np. HON-O1 i za cholere nie potrafie tego rozszyfrować :)

3. Te HI-TEC 2.0 (event) zrzucają skrzynki tylko dla tego kto je atakuje pierwszy, czy jak? Ta środkowa matka coś rzuca fajnego?

4. W evencie pisze, że można wygrać lasery LF4... jest coś takiego, czy to tylko dla wybrańca który wygra? :/

5. Są jakieś aktualne kody bonusowe do DO? Oprócz ilikedarkorbit, jakiś jeszcze działa? :P

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

1. Nie da się zobaczyć ile osób jest online na danym serwerze.

2. Ekstrasy są to wspomagacze dla naszego statków. Jeśli chcesz zobaczyć który do czego służy to wejdz w Sklep -> Ekstrasy -> i znajdz odpowiednią ekstrase(booster) z tym samym kodem. Tam ci pisze co on daje i na ile.

5. Sprawdz na e-mailu wiadomomosci od BP i tam w wiadomościach powinny być kody ( jeśli nie to sprawdz w SPAM)

Opublikowano

Ok, a mógłby mi ktoś jeszcze powiedzieć czemu MMO jest taką bandą cweli na pl3 i napieprzają się nawzajem? -_- pytanie retoryczne.

Odechciewa się grać jak sobie wyobrażam zaciesz tych 14-latków ;f

Swoją drogą, czy mimo tego że nie jest nawiązana grupa, ludzie którzy biją Cubikona dostają nagrodę po ubiciu?

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Wiele klanów ma ze sobą wojny, w tym akurat nie ma nic dziwnego. Mają jakieś spory to niech się nawalają nawzajem. Poźniej się dziwią że albo VRU albo EIC będzie od MMO wkońcu lepsze.

Możesz podlecieć do kubika w każdej chwili i bić go do czasu gdy nikt tego nie zauważy, ale wtedy to jest nazywane chamstwem :/

Nawet jeśli nie jesteś w grupie ale musisz przeżyć dostaniesz tyle uri na ile zasługujesz jeżeli kubik padł a ty zadałeś mu około 10k dmg.

Możesz nawet zaczepiać kubiki których nikt nie bije ale żeby dostać urke za kubika musisz coś bić!! ZAWSZE do czasu aż kubik nie padnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...