Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierścień doświadczenia

Zozol815

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka mam pytanie o pd. A mianowicie chodzi o pd z systemu werbowania przyjaciół. Na forum metin2 jest napisane, że osoba zwerbowana na 1 lvl dostaje buty wiatru. Natomiast na metin2wiki piszą,że osoba taka dostanie pd i buty wiatru. Mój problem polega na tym, że dostałem tylko buty bez pd :( (Dodam, że buty przyszły z tygodniowym opóźnieniem...) To jak? Mam czekać na pierścien czy jego się już nie dostaje? Mam też pytanie do Was, czy wam na 1 lvl przydzieliło oba itemki?? Dzięki z góry za pomoc.

Opublikowano

PD dochodzi tylko jest pewien problem, że czasem na konta nie dochodzi. Będzie skazany na zrobienie od nowa konta .

­graphic.png

Opublikowano

Raczej ci juz nie dojdzie a raczej na pewno :D

Koledze juz 2 tygodnie nie doszly ani buty ani PD

Opublikowano

Nie usunęli tego PD. Załóż nową postać i wbij jej 5lv, następnie przypisz do niej te itemy (buty wiatru i pd 3h) w IS i odbierz je u dozorcy w zakładce IS

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Ok spróbuję z nową postacią. Dodam też, że dostałem przed chwila wino z kwiatu brzoskwini, czyli nagrode za 10 lvl. A pierścienia nadal nie ma.

@up ticketa już dawno wysłałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...