Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] A jednak !

sweetgrove12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, udało mi się wbić golda :D Szkoda, że 4 dni po rozdaniu nagród, ale mi bardziej na samej satysfakcji zależy.

bjdy.png
Btw podpisałem kontrak z fnatic, od jutra gram u nich na midzie, mówili że xpeke nie dorównuje mi do pięt...
@down ta, pamiętam ale pierwsze trzy próby były tak w chu.j trudne, że na 9 meczy tylko 1 wygrałem... BTW grałem z veme pre made, ale tylko 2 mecze, 1 wygrany drugi afk poszedłem ale cicho...

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

haha graty ziom!! a mówiłeś że nie podołasz!! pamiętasz?

r14l.png

Opublikowano

Ja tak samo tylko że 2 dni po końcu sezonu. 25lp i jedyne co zauważyłem że sytuacja taka sama jak w silverze na początku nie ogarniasz jak można wyjść a potem lecisz z dywizjami :D

Opublikowano

Gratulacje;D ja wbiłem silvera bo dopiero zaczynam grać rankedy :D możemy razem pograć :D

Opublikowano

Jak silver mógł karować do golda, fuckin logic

landjago wtedy w brazie jeszcze, pozdro 600 z goracymi pozdrowieniami dla wszystkich kochanek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w sumie gold to zaden wyczyny w tym sezonie nawet diament latwo jest wbic ale mimo wszystko gratuluje, jak tam ci idzie w presezonie?

kto tak uwaza lapka w gore!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...