Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Estius.pl [Dedyk] [Easy]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyjaśnienie ponownego startu serwera i informację

Witam,

W związku z licznymi bugami które wychodzą dopiero teraz a nie na becie, postanowiliśmy zamknąć serwer i uruchomić go ponownie w piątek o godzinie 17.00.
Postacie zostaną skasowane a cały serwer odbugowany na glanc. Jeśli na drugim starcie ktokolwiek znajdzie buga to dostanie 1000SM:)

Pewnie część z Was będzie zła na taką decyzję jednak jest to najlepsze rozwiązanie na tą chwilę.

Każdy kto zakupił SM zostanie mu to oddane.

Ponadto postanowiliśmy zrekompensować graczom to 10h działania serwera i sprawa wygląda tak:

1. Na start bonusy wyniosą +100%
2. Każdy gracz który stworzył sobie konto na serwerze do godziny 12.20 otrzyma DARMOWE 350SM!
3. W sobotę oraz niedziele odbędą się EVENTY ZUO oraz OX.
4. Zostanie uruchomiony specjalny drop szkatułek PREMIUM z ciekawymi nagrodami.
5. Postacie które wbiły poziom około 100+, otrzymają dodatkowo konto VIP w grze.
6. Gwarantujemy 0 bugów bo serwer zostanie wykonany na nowych plikach sprawdzonych w 100% gdyż gra tam 1tys online:)
7. Dodamy kilka ciekawych nowości dla urozmaicenia expa:)

To na tyle. Przepraszam za zaistniałą sytuację ale pliki okazały się słabe. Oczywiście Nas to nie usprawiedliwia ale sami widzieliście, że na becie było lepiej niż na oficjelu a nikt nie chce Was okłamywać więc zaczniemy grę na nowo na bezproblemowych plikach.

liczę na Waszą wyrozumiałość i wiem, że część z Was się wkurzy bo ja osobiście też byłbym wkurzony ;/

Pozdrawiam.

Odpowiedź na filmik od Diablo

Chciałbym odpowiedzieć na film wrzucony przez Diablo.
Na wstępie powiem, że ten temat nie ma Nas wybielić a jedynie naświetlić kilka ważnych aspektów.
Oczywiście, to my byliśmy technikami i odpowiadaliśmy za funkcjonowanie serwera oraz sprawy techniczne i to Nas powinni obwinić gracze za zaistniałem bugi... i tak się stało....

Więc z tego wynika, że tego tematu nie powinno być a jednak go piszę, czemu?
Gdyż Diablo zrzucił winne na nas za sprawy inne, które Nas nie dotyczą i które nie są z Naszej winy...

Zacznijmy od początku.
Jeśli ktoś zna mnie i pozostałych techników to wie, że są to bardzo doświadczone osoby. Ja posiadałem kiedyś nexusamt2 który był jednym z pierwszych serwerów mt2, gdzie NPC jeszcze w początkowej fazie serwera oraz questy były po Chińsku, jeśli ktokolwiek pamięta to pozdrawiam (serwer stał 2lata) i ruszał przed imetinem itd.. Później jeszcze, wydawałem kilka projektów jako wydawca (sponsor) lub nawet technik. Drugi technik ma serwer, który prosperuje świetnie i gromadzi ponad 1000online nie raz.. Trzeci technik to bardzo doświadczony gość, który wycofał się z mt2 ponad rok temu i pracuje teraz w Anglii jednak na moją prośbę postanowił dołączyć do teamu i pomóc...
Do czego zmierzam i skąd taki niby doświadczony team pozostawił tyle bugów na serwerze?
Otoż Diablo "zapomniał" powiedzieć Wam o kilku sprawach:
1. Pliki nie były wykonane przez Nas a przez innego technika (kto obserwował kanał diablo to pewnie wie o kim mówię), którego również kiedyś wydawałem i którego serwer stał przez jeden dzień bo miał tyle bugów...
2. Co prawda, my mieliśmy za zadanie odbugować pliki, dokończyć serwer plus wprowadzić kilka nowości i to w sumie zrobiliśmy a przynajmniej staraliśmy się to zrobić... Jednak kto grał na becie to pamięta, że BETA miała mniej bugów niż oficial.
Pewnie spytacie czemu? A to temu, że nikt przy niej nie "majstrował"...
Wyjaśnienia "majstrowania"
Z gory zaznaczam, że nie zwalam winy na Diablo za bugi na serwerze bo powinnismy to my zrobić jako technicy ale chce naświetlić kilka aspektów... Jako, że był to serwer Diablo, postanowiliśmy zrobić ten serwer, tak jak chciał on sam, dlatego daliśmy bu do zrobienia item_proto, mob_proto i refine_proto (system ulepszeń/drzewko ulepszeń, exp, ulepszacze), oczywiście Diablo się na tym totalnie nie znał ale jako, że to jego serwer to postanowiliśmy aby zrobił to po swojemu i osobiście wyjaśniłem mu wszystko na TeamViewerze gdyż uznaliśmy, że jest to bardzo proste i każdy po wyjaśnieniach powinien sobie z tym poradzić gdyż wystarczy wpisywać ID ulepszacza i ID ulepszanej broni.. Okazało się, że się myliliśmy.
Po wgraniu plików (hipotetycznie i z założenia prostych w edycji) pojawiły się problemy jak np nie odpalające się subchannele, zbroja na 130lvl z Mnisiej, brak w dużej częsci drzewek ulepszeń lub drzewka które urywały się w połowie, bugujący się exp itp.. Zaznaczam jeszcze raz jednak, że to nie Jego wina bo teoretycznie to my powinniśmy wykonać te pliki jako technicy więc to my ponosimy za nie odpowiedzialność. Poza tym pliki serwerowe wykonane przez byłego technika Diablo (my robiliśmy serwer przez 2 tyg, wcześniej był inny technik serwerowy) były całkiem zbugowane i dziurawe o czym przekonaliśmy się dopiero na starcie bo kto pamięta, to na becie aż takich problemów nie było a wszystkie bugi z bety poprawiliśmy.
3. To nie my poganialiśmy aby serwer ruszał jak najszybciej tylko Diablo.
4. To Diablo był zachłanny na pieniądze a nie my. Gdyż my mamy jeszcze inne projekty i nie potrzebujemy pieniędzy
5. Co do Niedziałającego ISa... Działał tylko prosiłem Cie abyś nie dodawał itemków czasowych bo będą znikać graczom.. A Ty i tak dodałeś... Mam to na screenach więc jeśli będę dawał news z screenami to wrzucę i to..
6. To w sumie jest najzabawniejsze dla całego teamu. Nie wiem jak to w tym filmie dokładnie jest, gdyż go nie oglądałem (mnie skręca i nosi jak słucham bzdur aby wybielić swoją osobę i zwalić całą winę na kogoś innego aby samemu być czystym), jednak z tego co mi mówili ludzie, którzy widzieli filmik to Diablo skarżył się, że nie miał dostępu do maszyny i to dlatego też serwer skończył jak skończył (teraz do Ciebie Stary bo na SMSy mi nie odpisujesz i telefonów nie odbierasz).. Serio? Bawisz się w Pana na T z innego serwera? Jeszcze ten Pan na T mógł tak napisać aby się wybielić bo to jego serwer był i On wykonywał pliki do Niego w całości ale, że Ty to powiedziałeś/napisałeś w filmie to mnie rozwaliło... Totalnie nic nie umiesz a walisz takie teksty. Gdybym Ci dał passy to co byś zrobił? Jak nawet nie wiem czy umiałbyś się zalogować na SSH albo do MYSQL ;p To jest najlepsze w całym filmie Twoim i szacunek, za pomysłowość :) Passy do dedyka miał każdy technik i tak powinno być - chyba że Ty byś chciał aby passy do dedyka miał gość, który nie wie jak baza wygląda albo SSH - bo wbiłby... na-klikał i popsuł całego dedyka..
7. Rezygnujesz z 200zł które zarobił serwer przez jeden dzień?... Nie bądź zabawny. Ja wydałem 10x tyle aby stworzyć ten serwer... A 25% miałem dlatego, że było Nas 4 w teamie i postanowiliśmy podzielić się po 25% aby każdy był równo traktowany a Daronian miał być opłacany z mojej puli czyli tak naprawdę to ja bym zarabiał najmniej bo z mojego 25% odjąć z 5% dla daroniana to zostało by mi z 15-20%

Podsumowując.
Schowałeś głowę w piasek i zwaliłeś całą winę na Nas bo tak najwygodniej co nie? Olać graczy i tych co wydali na ISa już pieniądze bo zaufali m.in i Tobie..
My jednak się nie poddamy i zrobimy serwer na nowych plikach do piątku a nie na plikach Twojego byłego technika i nie chodzi o Nas czy o Nasze zarobki tylko chodzi o graczy, którzy Nam zaufali i postanowili grać i poświęcać swój czas a tym bardziej pakować w ISa (dlatego damy darmowe SMy każdemu graczowi który grał). Robimy to z szacunku dla tych osób bo moglibyśmy wypiąć się i schować głowę w piasek argumentując to chociażby tym, że Ty się wycofałeś i to Twoja wina bo olałeś swoich widzów i graczy. Jednak jako technicy czujemy się odpowiedzialni za to co zaszło a ja jako wydawca, żałuję kolejny raz że wlazłem w współpracę z dzieckiem bez jaj. Jak to mówiła moja dziewczyna po pierwszej akcji z serwerem na N "chyba nigdy się nie nauczysz aż Ci mocno nie nakopią do dupy".. Właśnie mi nakopali i wiem, że wchodzić w współpracę z ludźmi poniżej 18 roku życia to samobójstwo biznesowe.

Dziękujemy również za rozwalanie TeamSpeaka... Bardzo dojrzałe wykorzystać rangę daną przez Nas (bo darzyliśmy Was zaufaniem) do pokasowania kanałów na TSie.. Co prawda straciliśmy nockę na odbudowanie tych kanałów ale nie ma co płakać.. Podziękowania dla Najki i całego zespołu TS3 za poświęcenie nocki na odbudowę TS3 a Wam "hackerzy" dziękuję za honorowe zachowanie.

... mógłbym dać kilka ciekawych screenów ale poczekam na kolejny film diablo... Może coś do Ciebie dotrze i chociaż będziesz miał na tyle jaj aby to naprostować publicznie i przeprosić...

Pisząc to, nie miałem zamiaru nikogo przekonywać, że to my mamy rację bo i tak wiem, że wiekszość osób nawet mnie nie zna a 90% lubi diablo i i-tak bedą ufać w Jego słowa co jest naturalne. Chciałem jedynie wyjaśnić kilka rzeczy dla ludzi którzy mnie znają od dosyć dawna i wiedzą plus sami prosili aby to zrobić.

Pozdrawiam Hooltras.
PS: Start w Piątek o 17. FanPage nie należy do Nas tylko do diablo i reszty dzieciarni (plus wątpię aby Nam go oddali/przekazali) dlatego stworzymy z czasem nowego FanPage.

Dla Moda...

gpmt2nazwa-estius.png
gpmt2-Procesor.png
dobry
gpmt2-Pamiec%20Ram.png
dobry
gpmt2-Lacze.png
dobry
gpmt2-Strona%20Glowna.png
estius.pl
gpmt2-Rejestracja.png
estius.pl/rejestracja
gpmt2-Item%20Shop.png
estius.pl/shop
gpmt2-Client.png
dział pobierz
gpmt2-Latka.png
brak
gpmt2-Skan%20Latki.png
brak
gpmt2-Exp.png
x 500x
gpmt2-Drop.png
x 500x
gpmt2-Yang.png
x 1900x
gpmt2-Od%20autora.png

Serwer startuje 15 listopada o 17.00

io8q.png

Strona główna:

http://estius.pl/

http://estius.pl/register

Link do pobrania:

http://estius.pl/sub/download

tyk7.png

Estius. Magiczna kraina w której niegdyś panowały pokój i harmonia. Ludzie żyli w pokoju i ciszy. Lecz pewnego dnia na wszystko się zmieniło. Na ziemię bowiem rozpoczęła się inwazja potężnych kamieni metin

oraz potężnych wrogów. Trzej potężni wrogowie oraz ich władca: Lord Vaxer zawładneli całą ziemią.

Pod ciężkim rządem oraz surowymi zasadami królestwo w końcu nie wytrzymało i podzieliło się na dwie części. Obie mają ten sam cel: zniszczyć wrogów.

Jednakże nie ma tutaj mowy o żadnym sojuszu czy też pokoju. To samowolka. Każdy tutejszy wojownik robi co mu się żywnie podoba. To ty wybierasz gdzie rozpocznie się twoja przygoda, jak długo będzie trwać oraz jak ona się zakończy!

p2e.png

Nasz serwer powstał niedawno. Beta testy serwerowe się zakończyły. Serwer powstał z myślą o graczach, nie z myślą o zarobkach. Chcemy aby Estius.pl stał naprawdę długo i aby ludziom przyjemnie się na nim grało.

Małe FAQ dotyczące naszego serwera:

- Jaki jest maxymalny poziom?

- Na razie maksymalny poziom to 150, lecz z czasem będzie on zwiększany.

- Co z 6/7 bonem i 6 skillem?

- Na naszym serwerze nie spotkacie się z 6/7 bonem ani 6th skilem

- Co z petami?

- Niżej macie wszystkie informacje dotyczące petów.

- Jak wbijamy skile?

- Jak na serwer Easy/Medium przystało. 1 KU do G1 a następnie 1 KD (Kamień Duchowy) na P.

- Czy każda klasa postaci poradzi sobie podczas expienia czy też innych rzeczy?

- Tak. Dzięki oddzielnemu EQ pod expa.

- Gdzie dropią bronie na 75 lvl?

- Z Rippera znajdującego się w DT oraz innych wyższych lvl'owo bossów.

- W ile wbije maksymalny lvl?

- Graczowi który na prawdę jest wytrwały i potrafi expić non stop wbicie maksymalnego poziomu powinno zająć kilka dni.

- Czy problemem jest tutaj zdobyć EQ?

- Nie. Stalki oraz bronie na 65 dropią z metinów i większości bossów

- Na co potrzebne są ulepki?

- Na epiki +80 lvl

k48z.png

• Hooltras

[GA] Administrator gry.

Technik EnterGames, który zajmuje się zabezpieczeniami oraz aktualizacjami gry.

• CaM

[GA] Technik, Administrator Gry
Drugi technik serwerowy. Jego zadaniem jest utrzymywanie maszyny oraz serwera w porządnym stanie.

• Quarel

[GA] Technik, Administrator Gry

Pierwszy technik serwerowy. Jego zadaniem jest utrzymywanie serwera w porządnym stanie.

4tef.png

Nie mogę podać dokładnych % jeżeli chodzi o szybkość expienia, szybkość dropu yang oraz szybkość dropu itemów, lecz mogę wam powiedzieć że na prawdę będzie wam sie przyjemnie grało. Exp nie jest szybki ani wolny. Jest wręcz idealny. Jeżeli chodzi o Yangi...

Wiemy że większość ludzi lubi gdy w EQ ma się dużą liczbę yang. Dlatego też yangi leczą w bardzo dużych ilościach. Do 80 lvl'a możemy zdobyć nawet od 2 do 4kkk! Jeżeli chodzi o drop z bossów czy też mobów jest on idealnie ustawiony i odpowiedni dla wszystkich graczy.

xren.png

xiro.png

67ik.png

fvfh.png

sodj.png

zsgt.png

qjkj.png

kmhb.png

pu3z.png

dqbf.png

v7c9.png

spd7.png

6i05.png

yqpk.png

Dodatkowo dodaliśmy bronie na 100 poziom, które służyć nam będą w czasie expienia. Robi się je z broni na 75 poziom.

3mlh.png

8o1m.png
Na naszym serwerze jest dosyć duża liczba dungeonów. Każdy dungeon odpowiada za przyszłość naszych itemów, które będziemy nosić. Dungeony dzielą się na łatwe oraz trudne. Rozpoczynają się na DT, ciągnąc przez WW, Komnatę Smoka i kończąc na nowym dungeonie "Wrota Piekieł", w którym znajduje się potężny boss-Diablo. To oczywiście nie są wszystkie dungeony jakie będą występować u nas! Resztę musicie odkryć sami!

Nowością na naszym serwerze jest dungeon "Próba Przetrwania". Polega on na przetrwaniu razem z innymi ustalonego czasu gdy w naszą stronę przybywają wrogie moby.
Dungeon dzieli się na poziomy: Łaty, Normalny oraz Trudny.

Więcej info znajdziecie w tym filmiku smile.png

lqb0.png

1exw.png

1e17.png
ajtw.png

4j1x.png
wcet.png

n312.png

1wwy.png

gzyg.png

eqsz.png

8dsn.png

0rk2.png

qbti.png

ql1l.png

c4pb.png
37m3.png

Na start otrzymujemy: całe eq +6/9, konia militarnego oraz dodatkowe skille na P (dowodzenie, poli, itd), combo na 2 pkt, oraz skile konne na M.
Dodatkowo otrzymujemy Księgę Gracza, dzięki której możemy się teleportować, zapisywać własne lokalizacje oraz korzystać ze sklepu! smile.png

spqb.png
Na naszym serwerze występuje lekko zmieniony system kostiumów. Kostiumy jakie możemy zdobyć to kostiumy Polskie, kostium pustynnego bojownika, strój salsy, itd. Kostiumy można zdobyć z bossów jak i kupić za PP! smile.png

6ppb.png
Pety... Pewnie każdy lubi je w grze posiadać czyż nie? Postanowiliśmy że tak na naszym właśnie będzie! Na start bowiem możemy udać się do NPC "Opiekuna Zwierząt" po czym możemy wybrać sobie zwierzaka który będzie nam towarzyszyć przez całą grę!

gak9.png

zrai.png

Dodatkowo mamy opcje wyposarzyć naszego zwierzaka w bonusy! Mamy do wyboru dwa typy bonusów: Bony Na Potwory czy też Bony Na Ludzi. Bony możemy zmienić za pomocą Zwierzęcej Zmiany.
p4f1.png

djp8.png

5swd.png

j1o3.png
Na naszym serwerze mamy do wykonania kilka misji pobocznych. Misje na pewno spodobają się graczom i będziecie robili je z uśmiechem na twarzy! ;-)

kzt2.png
lylx.png

Na naszym serwerze występuje biolog do maksymalnego poziomu. Nagrody za niego są dosyć przyzwoite. Jest on autorstwa jednego z techników - CaM'a. Biologa do 90 lvl'a oddajemy co sekundę, natomiast następne już co pewien okres czasu. Jednak to nie wszystko! Na naszym serwerze są dwie nowości związane z biologiem! Pierwsząnowością jest oddawanie biologa poprzez zwój od zadań przez co nie musimy po wydropieniu itemku do niego iść!
Drugą nowością jest to że możemy oddać wszystkie przedmioty które oddajemy biologowi za jednym razem! Mianowicie chodzi tutaj o to że gdy np posiadamy 10 zębów to za oddaniem jednego zęba oddajemy wszystkie! Nowości te na pewno ułatwią wam tą "walkę" z biologiem smile.png

5rye.png
Kolejną nowością na naszym serwerze jest system AFK. Nowość ta pozwala nam na przejście w tryb AFK gdy chcemy np. zejść na chwilę z gry, bądź musimy przejść na inną postać mają jednocześnie odpaloną tą. Gdy mamy włączony tryb AFK u gracza który będzie chciał wysłać nam wiadomość pojawi się "Jestem w trybie AFK". Gdy jesteśmy w trybie AFK nie otrzymujemy żadnych wiadomości!

auho.png
x3sl.png

Jest to kolejna nowość na naszym serwerze. Prawdopodobnie statystki pod taką postacią nie znajdują się na żadnym innym serwerze. Statystki te znajdują się po klawiszem "TAB" (Coś ala CS). Mamy tam dostępną ilość zabójstw graczy, potworów, itd. Dodatkowo na dole mamy dostępne wszystkie osiągnięcia jakie możemy zdobyć podczas gry oraz sumę PP jaką dostajemy za zdobycie ów osiągnięcia smile.png

gf10.png
Prawdopodobnie jest to rzecz która umili wszystkim grę. Ile razy zdarzyło wam się że ktoś do was spami, denerwuje was na PW a wy nie chcecie blokować całego szeptu bo chcecie pisać z kim innym? U nas nie będzie z tym żadnego problemu! Mamy bowiem opcję dodawania "niechcianych" graczy do listy ignorowanych. Gdy dodamy naszego złośnika nie będzie mógł on już do nas pisać!

tda1.png
Na naszym serwerze możemy się spotkać z trzema nowymi umiejętnościami: Smoczy Zew, Smocze Uderzenie oraz Smocze Życie. Każda z tych umiejętności daje nam inną opcję: Smocze Życie- dodaje nam HP, Smocze Uderzenie- dodaje nam szansę na przeszywające oraz krytyczne uderzenie, Smoczy Zew- dodaje nam % silny przeciwko potworom.

Skile te szkolimy podobnie jak normalne. Książki możemy zdobyć zabijając bossy. Gdy przeczytamy taką książke i wejdzie ona pomyślnie dostajemy losowy bonus z danego skila, np. HP (od 500 hp do 3k!)

Dodatkową rzeczą jest system normalnych skili! Został on lekko zedytowany. W jaki sposób? Otóż zapewne większość z was denerwuje się gdy wasza postać polegnie i trzeba ponownie czekać na skil czyż nie? Otóż my ten problem rozwiązaliśmy i dodaliśmy opcję działania skili wspomagających na zasadzie czarowanego ostrza. Oznacza to że dany skil w każdej chwili możemy włączyć i wyłączyć smile.png

yurk.jpg

System ten działa na skile: aura miecza, silne ciało, berserk, bezszelestny chód, czarowane ostrze, strach, czarowana zbroja, mroczna ochrona, ognisty duch. Nie działa on na skil krycie się.

isp9.png

Kolejną nowością na naszym serwerze jest "Szybki Kontakt" z Gm'em. Ta opcja pozwala nam sprawdzić który z Gm'ów jest On-line. Dodatkowo dzięki tej opcji możemy szybko skontaktować się z ów Gm'em. Gdy wyślemy zgłoszenie za pomocą tej opcji u Gm'a pojawia się informacja że dany gracz prosi Cię o kontakt. W ten sposób można szybko załatwić jakikolwiek problem! Opcja ta znajduje się po otworzeniu EQ w miejscu gdzie znajdują się np. opcja założenia kostiumu smile.png

4kfi.png

kdlg.png

Oto kolejna nowość na naszym serwerze. System ten podobny jest do zdobywania yang, lecz działa on nieco inaczej. PP- punkty premium to punkty które pozwalają nam na zakupienie różnych przedmiotów w Sklepie za PP. Punkty te możemy zdobyć poprzez zabijanie bossów, niszczenie metków, pokonywanie przeciwników czy też zdobywanie osiągnięć które są kolejną nowością na naszym serwerze smile.png

Na razie to tyle jeżeli chodzi o publikację! Wraz z czasem pojawią się tutaj nowe rzeczy! Więcej już wkrótce!

BpSd.png

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

Każdy otrzyma bonus expa na start

mialy byc 100% raty vip dla okolo 100lv i sm dla kazdego konta;]

Opublikowano

mialy byc 100% raty vip dla okolo 100lv i sm dla kazdego konta;]

Widzisz :) już kręcą, co do servera to nie polecam ze wzgledu na administracje pewnie juz na starcie bedzie 766555550 bugów ;).

Opublikowano

Informajca z ich strony.

Każdy kto zakupił SM zostanie mu to oddane.

Ponadto postanowiliśmy zrekompensować graczom to 10h działania serwera i sprawa wygląda tak:

1. Na start bonusy wyniosą +100%

2. Każdy gracz który stworzył sobie konto na serwerze do godziny 12.20 otrzyma DARMOWE 350SM!

3. W sobotę oraz niedziele odbędą się EVENTY ZUO oraz OX.

4. Zostanie uruchomiony specjalny drop szkatułek PREMIUM z ciekawymi nagrodami.

5. Postacie które wbiły poziom około 100+, otrzymają dodatkowo konto VIP w grze.

6. Gwarantujemy 0 bugów bo serwer zostanie wykonany na nowych plikach sprawdzonych w 100% gdyż gra tam 1tys online:)

7. Dodamy kilka ciekawych nowości dla urozmaicenia expa:)

Opublikowano

Teraz jest słaba reklama, będzie mało osób + Waternox o tej godzinie startuję gdzię będzie więcej osób także nie ma sensu tutaj grać.

Opublikowano

Teraz jest słaba reklama, będzie mało osób + Waternox o tej godzinie startuję gdzię będzie więcej osób także nie ma sensu tutaj grać.

Fajny sposób na reklamę własnego serwera :]. Niestety na Twoim będzie 5x mniej graczy niż na tym ;)

@

Będzie można tepać buffka do av2 za pomocą obrączki?

Nie życze nikomu źle, ale skoro raz wam się nie udało to jaka jest szansa że tym razem się powiedzie ?

Człowiek uczy się na błędach. :)

Opublikowano

Fajny sposób na reklamę własnego serwera :]. Niestety na Twoim będzie 5x mniej graczy niż na tym ;)

@

Będzie można tepać buffka do av2 za pomocą obrączki?

Człowiek uczy się na błędach. :)

Oczywiście że uczy się na błędach, jednak gracze nie rozumieją pewnych pojęć tym bardziej przy takim wyborze.

Trzeba się starać jeżeli nie wyjdzie bo zamykając server i reaktywując go ilość graczy momentalnie spada, zwłaszcza że w tak krótkim czasie jest ta "reaktywacja"

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

AntyWarn@ Jeżeli ktoś ma w sygnaturce inny serw to nie wolno mu się wypowiadać, ponieważ twoim zdaniem go reklamuje tak? heh

Zodi@ Przeczytaj odpowiedź na filmik diablo będziesz wiedzieć dlaczeog były takie bugi ;P

Opublikowano

Jest piątek, większość osób może sobie pograć teraz nawet do rana ( woda + cytryna i do rana się wytrzyma [ale rymy :@]) dlatego z całego serca proszę was - nie zjebcie serva :) Nie ma na czym grać.. ten server na W ( nie to że nie chce reklamować po prostu nie pamiętam nazwy.. ) jest moim zdaniem do dupy.. większość osób chyba nie wie że itemki się dropi, a nie robi, ale cóż.. :)

A teraz pytanka : dużo ulepszaczy będzie trzeba na poszczególne itemy? Widziałem że sporo leci z tego pająka :)

Czy będzie można tepać buffa na mapy nie dla jego lvl? ( bez expienia go.. )

Czemu jest mniej dzwonów? :<

Na waszej stronie jest : o 17 będzie pełny client.. Czyli teraz mamy nie pobierać? ;x

Zbieram like ;x

Opublikowano

Jest piątek, większość osób może sobie pograć teraz nawet do rana ( woda + cytryna i do rana się wytrzyma [ale rymy :@]) dlatego z całego serca proszę was - nie zjebcie serva :) Nie ma na czym grać.. ten server na W ( nie to że nie chce reklamować po prostu nie pamiętam nazwy.. ) jest moim zdaniem do dupy.. większość osób chyba nie wie że itemki się dropi, a nie robi, ale cóż.. :)

A teraz pytanka : dużo ulepszaczy będzie trzeba na poszczególne itemy? Widziałem że sporo leci z tego pająka :)

Czy będzie można tepać buffa na mapy nie dla jego lvl? ( bez expienia go.. )

Czemu jest mniej dzwonów? :<

Na waszej stronie jest : o 17 będzie pełny client.. Czyli teraz mamy nie pobierać? ;x

Na mój gust styknie starty klient + patcher.

Opublikowano

Działa wam strona główna???

Bo mi wyskakuje komunikat:

Website is offline

The server may be down for maintenance, there may be a network problem, or the site may be experiencing excessive load.

Opublikowano

Działa wam strona główna???

Bo mi wyskakuje komunikat:

Website is offline

The server may be down for maintenance, there may be a network problem, or the site may be experiencing excessive load.

http://estius.pl/

Opublikowano

Ten sam błąd wyskakuje :<

@

Skąd truciaki?

Strona działa poprawnie.

Jaką przeglądarkę masz?

Wyczyść cookies .

Opublikowano

10min do startu . postacie dalej w ranku, sm nie ma, vipa nie ma:d

Usunięcie postaci dodanie sm i vipów to pare minut..

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Usunięcie postaci dodanie sm i vipów to pare minut..

No nie parę minut, w tym przypadku troszkę więcej.

Jest łatka na starego clienta, czy patcher będzie działał?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...