Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odtwarczacz/Telefon do bardzo glosnej muzyki

SwerQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam zamiar kupić jakiś głośny odtwarzacz/telefon, do muzyki.

Chodzi mi najbardziej żeby było dużo bassu i żeby uszy rozrywało :D

Może to być telefon albo jakieś urządzenie typu mp4.

Doradźcie co wybrać do głośnej muzyki... Najlepiej do 800zł.

Opublikowano

Najlepiej to kup sobie dobre słuchawki, ja mam słuchawki dobre ze SONY, telefon można powiedzieć, że cegła i jest gitara.

Najlepiej to kup sobie dobre słuchawki, ja mam słuchawki dobre ze SONY, telefon można powiedzieć, że cegła i jest gitara.

Nie chce słuchawek, potrzebuje czegoś do szkoły, np jak jest hałas i mam LWW to nic nie słychać.

Co sądzicie o tym wzmacniaczu z mp3?

Opublikowano

Może lepiej zainteresuj się jakimiś głośnikami. Podłączysz do telefonu, głośność ustawisz i będzie git. I wybór jest bo jak np. nie ma tam gniazdka sieciowego to też są takie na baterie ;)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Chyba sobie żarty robisz. Jak zależy Ci wyłącznie na hałasie to kupujesz Altusy i byle jaką Unitre/Technics'a i masz swoje basy : )

Do telefonu wyłącznie słuchawki, nie rób wiochy i żadnych głośniczków przenośnych nie podłączaj.

Wgl nie rozumiem Twojego pytania. Pytasz się o odtwarzacz po czym podajesz chiński, beznadziejny wzmacniacz.

Opublikowano

Kup sobie tak jak poprzedni użytkownicy mówili dobre głośniki MEGA BAS , mp3/4 podłącz i masz efekt : )

Szukasz pomocy w serwerze Minecraft ?

Napisz na PW, a na pewno pomogę !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...