Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin/Skrypt na połączenie serwerów.

Mrnx3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam ostatnio problem bo chciałbym połączyć dwa serwery , aby można było się miedzy nimi teleportować , widziałem już to na kilku serwerach ale dalej nie wiem jak to zrobić.

Próbowałem już na pluginach BungeeCord , Janus i TeleportSigns , ale dalej nie wiem jak to zrobić. Prosiłbym o podanie pluginu/skryptu oraz jakiegoś dobrego tuta tak , aby to zadziałało.

Pozdrawiam Mrnx3

Opublikowano

BungeeCord jest na to najlepszy.

Inne pluginy już nie są takie dobre jak on. Zaaktualizuj go na najnowszą wersje i sprawdź na /pl, czy nie jest czasem czerwony.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Witaj, zaczniemy od tego, że bungeecord to nie plugin tylko silnik, aby połączyć serwery 2 potrzebujesz serwera 1, serwera 2 i serwera bungeecord(czyli tak jakby 3 serwerów). Serwer 1 i 2 muszą być postawione na silnikach spigot. Niestety całej konfiguracji nie pamiętam teraz, lecz po 15 mogę Ci w tym pomóc(będę po szkole) ;)

Opublikowano

Serwery musza miec takze odblokowane porty:3

Nie jestem pewien czy na hostingu to zalatwisz poniewaz trzeba wprowadzac zmiany w Firewall

Opublikowano

No wlasnie a tylko sklep.game-craft.pl ma silniki spigot od 10slotowego serwera ;)

SkyBlock

s1.game-craft.pl

s2.game-craft.pl

I wiele wiecej!

Opublikowano

No wlasnie a tylko sklep.game-craft.pl ma silniki spigot od 10slotowego serwera ;)

maxcraft ma spigota od 5slotów;).

@top

Jak masz $ to weź bungeecorda na maxcrafcie(2zł) i zobacz poradnik treekta lub napisz do mnie ;)

Opublikowano

po co mi 5 slotow czlowieku jak mam maszyne 8gb, po drugie wiem ze bungeecord to silnik i ustawilem go jako serwer , porty to: 25565-25566-25567.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...