Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jak przestać flameić?

MedykMatyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!
Otóż otrzymałem już drugiego bana za "flame", a że w konto władowałem już kilka stówek(niby eskami, ale zawsze szkoda), szukam sposobu jak go ograniczyć, bo nie chcę konta stracić;d

Generalnie to przez jakiś czas mój flame był minimalny, ale z powodu "kolegi mega flamera", z którym znów zacząłem grać całe ograniczenie flame'u poszło w .... .

Kilka dni temu pozbyliśmy się go i teraz chciałbym ograniczyć flame(bo inaczej noramlę będę musiał grać na jakimś smurfie(którego bym musiał zrobić jeszcze;p), bo strach o konto;d).

Macie może jakieś rady?
Generalnie to nie jest źle, staram się nie flame'ić, dopóki ktoś we mnie nie zacznie, wtedy już flame xxx czasu się zaczyna(tylko, gdy osoba ta jest jakaś mega słaba w grze/tyraniu to go ignoruję na początku, bo szkoda mi czasu na niego;d).
Pozdro;D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Off chat. To wszystko.

Graj spokojnie, niech ci nikt nie przeszkadza, sluchaj do tego jakiejs spokojnen muzyczki chyba ze ci nie pasi to to co tam wolisz ;p

Pozdrawiam.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Trochę niepokoi mnie to co napisałeś...

Kilka dni temu pozbyliśmy się go

Czyli co zrobiliście temu koledze xD?

Ignore na starcie dla wszystkich, wtedy nawet nie zauważysz, że masz czat wyłączony i nie będziesz się denerwował. Jeśli masz ze sobą jakieś głębsze problemy to polecam psychologa czy coś

Opublikowano

sposób na hardkora

weź kumpla żeby cie pilnował jak kogoś wyzwiesz to on przypierdoli ci z kołowrotka albo pierdolnie cie tak w uszy że cie ogłuszy (metody aka bonus bgc)

oduczysz się flamu

Opublikowano

jest kilka opcji

- off chat

- mute all

- walnięcie pięścią w stół/nogę

- myślenie o czymś innym

- posłuchać relaksującej muzyki

- albo po prostu trzymać wszystko w sobie i nie pisać na czacie a co najwyżej przeklinać w domu albo w myślach

Opublikowano

Raportuj każdego flamera po wojnie,zawsze Ci trochę ulży,zaparz sobie melise przed meczem lub wypal papierosa(na odprężenie).

Opublikowano

Ostatnio mi czasu gdy coś zrobię zle i na czacie jest coś w ten desen "dat bot" automatycznie leci ignore.

A jak mam zły dzień mutuje cały team i gram w spokoju i mam na nich wysrane.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

po prostu nie reaguj

mialem nie pisac w tym temacie nic ale przed chwila gralem z pewnym(polakiem)

zle mi poszlo po prostu a on odrazu napisal teksty na moja matke xD

nie reagowalem caly czas i (dobrze sie z tym czuje) xD

napisalem tylko ze dostanie reporta , on zaczal dalej wypisywac te teksty z gimbazy lub nizej ale nie reagowalem , zwykle bym zaraz odpisal mu jakiegos suchara

ale szczerze lepiej (na sercu) mi z tym xD

po prostu nie jestem wkur***** xD i gram dalej ^^

Opublikowano

Odłącz klawiature, podobno działa.

A serio to przed każdym flamem pomyśl ile możesz stracić (sporo hajsu w sumie), odechce Ci się na cały mecz.

g2cXXGD.png

Opublikowano

Witajcie!

Otóż otrzymałem już drugiego bana za "flame", a że w konto władowałem już kilka stówek(niby eskami, ale zawsze szkoda), szukam sposobu jak go ograniczyć, bo nie chcę konta stracić;d

Generalnie to przez jakiś czas mój flame był minimalny, ale z powodu "kolegi mega flamera", z którym znów zacząłem grać całe ograniczenie flame'u poszło w .... .

Kilka dni temu pozbyliśmy się go i teraz chciałbym ograniczyć flame(bo inaczej noramlę będę musiał grać na jakimś smurfie(którego bym musiał zrobić jeszcze;p), bo strach o konto;d).

Macie może jakieś rady?

Generalnie to nie jest źle, staram się nie flame'ić, dopóki ktoś we mnie nie zacznie, wtedy już flame xxx czasu się zaczyna(tylko, gdy osoba ta jest jakaś mega słaba w grze/tyraniu to go ignoruję na początku, bo szkoda mi czasu na niego;d).

Pozdro;D

Normalnie, po prostu zamknij morde, przez takich graczy jak ty, community lola jest wielkim szambem. Ktoś gra słabo to twój flame mu w niczym nie pomoże, co najwyżej zaszkodzi. Jak Cie jakiś nobek wkur** to powiedz mu jakie błędy popełnia, daj mu jakąś radę, może się poprawi :]

Opublikowano

Mutuj momentalnie wszystkich jak leci, jak tylko wbijesz do gry.
@Up - Nie, ty jebany kretynie, community LoL'a nie jest zjebane przez flamerów, tylko przez bandę jebanych trolli i grieferó, których jest od zajebania w tej produkcji, a Riot za to nie banuje.

1qQSmS3.png

Opublikowano

Trochę niepokoi mnie to co napisałeś...

Czyli co zrobiliście temu koledze xD?

Ignore na starcie dla wszystkich, wtedy nawet nie zauważysz, że masz czat wyłączony i nie będziesz się denerwował. Jeśli masz ze sobą jakieś głębsze problemy to polecam psychologa czy coś

Z dnia na dzień, gdy zacząłem lamić jak on(wbijać się pod turret mając np. 100 energii na lee, czyli dive bez maks combo) a prawie wszyscy powoli zaczynali flame'ić zmieniliśmy ts'a + wyrzuciliśmy go ze znajomych we wszystkich grach i finał;D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

najlepije?

rób jak imba.. tak on

nic nie pisze na czacie, tylko report xx i tyle i każdy ma reporta

a flamuje po prostu u siebie w domu a nie na chacie.(w lolu)

Opublikowano

Przed meczem ocelota albo PhantomL0rda obejrzyj . Polewka na max'a i da rade zapomnieć

+ mute debili i report po grze : ]

Opublikowano

Wszystko leży w Twojej psychice. Tu nie chodzi o to, że ktoś zaczął. Ty nie musisz być taki sam i odpowiadać w ten sam sposób. Przyznaje że czasami sam nie wytrzymuje ale rzadko, dosyć rzadko. Nabrałem sporo dystansu do siebie i gier przez te kilka ładnych lat w internetach.

Opublikowano

Najlepszym sposobem jest zachować spokój i grać dla przyjemności i dla zabawy, po prostu pomagać dla drużyny !

Tu masz filmik, jeżeli ogarniasz angielski powinieneś zrozumieć :

Opublikowano

Podstawą sukcesu jest nie pisanie nic na czasie oprócz ss'ów i innych ważnych spraw. Ktoś Cię flami - nie odpisuj mu, ktoś noobi/trolluje - nie komentuj jego zachowania. Proste.

Ja jeszcze nigdy nie dosałem bana zw flame, bo stosuję się powyższych zasad.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...