Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam, oferuję rodzinę

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

7462214169449321036599.png

Postanowiłem zrobić nowy temat, bo tamten jest już trochę przestarzały.

Ma stare informacje.

Wzór:

a) Szukam rodziny:

Nick w grze:
Serwer:
Informacje dot. postaci:
Dodatkowe informacje:

B) Oferuję rodzinę:

Nazwa rodziny:
Serwer:
Frakcja:
Wymagania:
Dodatkowe informacje:

lub własna prezentacja.

Zapraszam do pisania w temacie ;)

QtiV6xY.gif

• 1 rok później...
Opublikowano

Nick w grze: Andglad
Serwer: Avalon ( PL ) 
Informacje dot. postaci: 55lvl łucznik, 37 jobka, wk+9, ranger+3
Dodatkowe informacje: 15 lat, ts3, ogar, zawsze chętny do współpracy :D, pw na forum lub notka w grze ;)

Opublikowano

Szukam kogoś do popykania na nostale DE. Właśnie zaczynam swoją przygodę, nie będzie ona krótka, to wam zapewniam, zwłaszcza iż  i tak nie mam co robić, bo mam wolne od kursu (mieszkam w DE i chce poduczyć się niemieckiego dlatego chce w cos pograc gdzie bede zmuszony rozmawiac/pisac z niemcami i przy okazji z nimi grac. Nauka i zabawa w jednym <3)

Ale nie chce być sam, może ktoś jest chętny grać ze mną na DE prawdopodobnie s1?

Opublikowano

Nick w grze: ~Sofiak~
Serwer:Avalon
Informacje dot. postaci:55lvl, łuk, ranger sin i pajama
Dodatkowe informacje:Gram na tym acc tylko dla zarobku, bo chce kupic skuter, wk i peta, pozniej robie nowe i tam gram na serio. Zależy mi na miłej atmosferze oraz na LoD, bo chce wbic 62lvl.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nick w grze: Rastovsky
Serwer:DE Ancelloan S1
Informacje dot. postaci:62 lvl łuk 50j zarabiam na wk i myślę, że wtorek i wk bedzie ^^
Dodatkowe informacje:Szukam fam do wspólnej zabawy bo w końcu o to chodzi w grach ;p

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nazwa rodziny:~Ara_Rauko~
Serwer:DE Ancelloan S1
Frakcja:Demony
Wymagania:55 lvl, TS i smieszkowanie heheszki
Dodatkowe informacje: LoD jest, rajdy na glacy będą jak znajdą się osoby do robienia :D mile widziane osoby smieszkujące i grające takze w lola ^^

zglosic sie mozna na grze, nick Rastovsky / Gumiś

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nick w grze: shikusuku
Serwer:Avalon PL S1
Informacje dot. postaci:50 poziom idzie w góre, mam dh, wk bede robil tylku bede musial wbic 70j i 65lvl do robienia go, mam pojazd i resy c;
Dodatkowe informacje:Najlepiej fam z LoD, anioły

Opublikowano

Nick w grze: ReykezPL
Serwer: Ancelloan
Informacje dot. postaci: 56 lvl, potrzebuje SZYBKO rodzinę !
Dodatkowe informacje: Musze nabić joba do crusa, jestem wojem

I teraz pytanie do moderatorów.

Po co jest ten temat? Iż tutaj nie da się znaleść rodziny.

Na DE nie tylko jest PolakPotrafi, iż byłem w gildii od KamyczkaXD, jednak szef z powodu "spamu" mnie wyrzucił ;|

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano

Nick w grze : Vizu

Serwer : PL AVALON S1

Informacje dot. postaci : 56 poziom łucznik, 44 profesja (leci do góry ciagle). Mam wk ,szukam fam z atmo.

Na nostale jestem od jakichs 6-7 lat, raz mi sie chcialo raz nie, teraz wrocilem

/reflink

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nick w grze: versaczi

Serwer: Avalon ( PL ) 
Informacje dot. postaci: Mag 47, 34 Profesja, Holy +10, Red +9, eq u6+6/7, resy 75-85 % all.
Dodatkowe informacje17 lat, oczekuję ts, wiekowo mniej a więcej jak mój, normalne osoby i obeznane :) 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nick w grze: WujekBenny
Serwer: Avalon
Informacje dot. postaci: Postać jest wojownikiem, założyłem ją wczoraj, obecnie ma 19lv, lecz nie ma się o co bać, szybko wbije poziom i jestem ogarnięty.
Dodatkowe informacje: Szukam  rodziny z miłą atmosferą, nie szukam rodziny ,,spinaczy'' którzy krytykują gdy ktoś coś zrobi źle, po prostu chce dużo ludzi do wspólnej gry. Największą wadą mojego grania, jest to iż nie gram w tygodniu, lecz w weekend staram się nadrabiać. Kontakt na PW forum, w grze lub skype (descardeth lub egzotek)

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick w grze:Arnan
Serwer:Avalon
Informacje dot. postaci:Łucznik 74 poziom 
Dodatkowe informacje:Szukam fam która robi glace mogę grać w tygodniu od 16 a w weekend jak wstanę :D  Mam TS`a 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nick w grze: DavidBeriall
Nick w grze: Pentarina
Informacje dot. postaci: Ja gram magiem, 37 poziom, gram z koleżanką od dwóch dni. Mam też łucznika 80 poziom (Jeżeli mam dojść do jakiejś fam to albo magiem, albo razem- nie dochodzę tylko łukiem).
Informacje dot. postaci: Koleżanka gra łucznikiem, 37 poziom.
Dodatkowe informacje: Szukamy razem jakiejś ciekawej fam.- Pomocnej, oczywiście nie zależy nam tylko na LoD, ale miło by było gdyby jakaś fam chociaż raz na tydzień zaoferowała swoją pomoc w biciu Jobki czy lvla dla SP światła :) Ważne jest aby panowała fajna atmosfera w Famce.

Koleżanka i ja posiadamy TSa lecz niestety Ona nie ma mikrofonu na obecną chwilę. (Postaram Ją namówić aby zakupiła  :yay: . Oboje mamy po 16 lat)

2e102b5f9b77b.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nick w grze: sofaik
Serwer: s1 ancelloan
Informacje dot. postaci: mag 21 rosnie w gore
Dodatkowe informacje:zalezy mi na tym zeby dalo sie porozmawiac, nie bylo "patoli" jak w niektorych famkach na PLu i zeby ludzie byli pomocni(czyt.pomogli w fabule :v)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick w grze: ~Nesui i ~Aileri
Serwer: Ancelloan
Informacje dot. postaci: Łucznik 32 oraz wojownik 31 poziom.
Dodatkowe informacje: Poszukujemy polskiej famki do wspólnej gry. Nasze doświadczenie jest duże, cały czas jesteśmy na tsie. Zależy nam na ciepłej atmosferze w rodzinie :D Pisać na pw na forum bądź w grze!

Opublikowano

Nick w grze: Querly!
Serwer: Ancelloan (DE)
Informacje dot. postaci: 50 lvl (dziś lub jutro będzie już 55) , łucznik
Dodatkowe informacje: duże doświadczenie z grą, możliwość wejścia na ts3 (na słuch  bo mikro popsute :D)

Opublikowano

Nick: SprinteriX

Serwer: Enigma ( PL)

Dodatkowe info: Chętny do gry na dłuższe lata. 19+ lat   54 lvl  łucznik ogarniam prawie całą grę. ts3  jest mikro itp jest :) jeśli ktoś chce mnie przygarnąć pw

baner.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nick w grze: ZupaRosolowa

Informacje dot. postaci: Gram łucznikiem, aktualnie mam 25 level, bo przeszłam z Finesii. Tam grałam Holką i jak na strzałach się nie uda to znów spróbuję magiem ;) 

Dodatkowe informacje: Zależy mi na atmosferze i aktywności członków. Nie chcę 12letniej ekipy. Lubię pośmieszkować i nie chcę, aby komuś to przeszkadzało, od demoralizacji również nie stronię :p Może być słaba fam, ale pragnę, by się rozwijała. ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nick w grze: (jeszcze nie zacząłem)

Serwer: obojętnie jaki 

Informacje dodatkowe : Mam zamiar wrócić do tej gierki, czasu mam bardzo dużo. Ts3 + mikro, 17 lat :)

Szukam rodziny która pomoże w rozgrywce, tzn poratuje wskazówkami, doradzi, umili czas etc.

Kontakt na mpc lub gg 55828981

Opublikowano

Nazwa rodziny: BroWarki
Serwer: Ancelloan S1 - niemiecki
Frakcja: Na tą chwile anioły
Wymagania: ts3, aktywność, zaangażowanie, poczucie humoru,
Dodatkowe informacje: Garstka starych profesjonalnych e-sportowych graczy enigmy postanowiła zacząć swoich sił po długich latach przerwy na serwerze Niemieckim. Mało jest Polskich famek na tym serverze, więc postanowiliśmy stworzyć nową. Wymagamy: ts3, poczucia humoru, aktywności oraz zaangażowania. Oferujemy: exp, exp, exp, potem się zobaczy co będziemy mieli jeszcze do zaoferowania. W razie pytań proszę pisać do gracza MrVodka, Alti bądź **GeldFox**

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nazwa rodziny: GameOve®
Serwer: S1 Avalon
Frakcja: Anioły

Wymagania:

1. 60 lvl
  2. Sp światła/dobre inne sp
  3. TeamSpeak 3
  4. Ogólna kultura

Dodatkowe informacje: Jesteśmy dość młodą famką o miłej atmosferze. Codziennie razem rozmawiamy a między 16 a 22 bywa nawet 15 osób na TeamSpeak'u
i mimo faktu, że jest tyle osób, to zachowujemy kulturę :) Szukamy ludzi, którzy chcą dołączyć swoją cegiełkę do muru 
GameOve®.

Kontakt:

1. Na Pw/notka na Nostale nick -> Gamuś
  2. Na Ts'sie Ip:xeno.yt kanał Vip 6 pokój rekrutacja. Przed wejściem należy zarejestrować się do bota zwącego się "Tron" następnie wejść na kanał "Rekrutacja (ON)" i społkować kogoś, najlepiej Gamusia
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nazwa rodziny:  NostalePolska
Serwer: OpenNos (Fun)
Frakcja: Anioły
Wymagania: Brak
Dodatkowe informacje: Przyjmujemy każdego polaka. Nie ma znaczenia czy to 1 lvl czy 115+. Kontakt w grze nick: Pretous

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nick w grze: piotrek333221

Serwer: S1 (PL)

Informacje dot. postaci: mag 55lv mam holke

Dodatkowe informacje: niestety dostępny jestem tylko od piątku 15.30 do niedzieli 19.00 gram ok 5h w te dni

Konto założone bodajże 5lat temu

Grałem na różnych kontach z przerwami

Szukam fam ,,weekendowej" pod lod i rajdy a później glace

Win XP wyklucza TS3

Lubię siedzieć na forach

Mam 16lat

Kontakt najlepiej szept albo notka

<Alt+W>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...