Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić na święta?

MPCresec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż jak wiecie idą święta i już powoli zaopatrzamy się w prezenty!

Poszukuję jakiegoś prezentu dla:

Dziewczynki: 6 lat, 5 lat i rok.

Chłopczyka: 3 lata.

Szukam pomysłowych prezentów z których się ucieszą. Mogą być śmieszne.

Taka uwaga: ciuchy odpadają.

Pomóżcie! : 3

Szukasz pomocy w serwerze Minecraft ?

Napisz na PW, a na pewno pomogę !

Opublikowano

Zabawki rzecz jasna, nie ma co cudować z jakimiś śmiesznymi przedmiotami bo śmieszne to będzie dla Ciebie czy tam dla rodziny, ale dziecko się nie pobawi, więc standardowo dla dziewczynki jakieś lalki, czy tam mini kuchnie, ubieranki.

Do chłopczyka który ma 3 lata, samochody ale takie duże, ( najlepiej z weder ), nie ma co cudować z samochodami przedstawiające kopie oryginałów.

A i dla każdego mnóstwo słodyczy :D

Hehehe, pytanie UP mnie rozwaliło :D " czym się interesują / co lubią ? " hmm, chłopczyk która ma 3 lata, interesuje się snowboardem, mechaniką i anatomią ludzką.... ...

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Ja w tym roku swojej kuzynce na urodziny kupiłem mikrofon zabawkowy, ale to jakaś tandeta była.

Jeśli o mnie chodzi... Zależy też jaki budżet masz na te prezenty, bo tak jak reszta powiedziała... Dziewczynkom jakąś barbie czy małego kena możesz kupić, a chłopakowi jakieś klocki lego czy samochód ten deseń.

Pamiętam czasy, kiedy ja pod choinkę dostawałem cartridge do Pegazusa. :D

Opublikowano

Witam. Otóż jak wiecie idą święta i już powoli zaopatrzamy się w prezenty!

Poszukuję jakiegoś prezentu dla:

Dziewczynki: 6 lat, 5 lat i rok.

Chłopczyka: 3 lata.

Szukam pomysłowych prezentów z których się ucieszą. Mogą być śmieszne.

Taka uwaga: ciuchy odpadają.

Pomóżcie! : 3

Zależy, co lubią i ile chcesz wydać... Na pewno coś słodkiego, do tego dla dziewczynek może być pluszowy miś, lalka, zestaw do tworzenia biżuterii [taka zabawka dla dziewczynek], dla rocznej dziewczynki jakąś grzechotkę, misia, itp. Natomiast dla chłopczyka jakieś klocki, samochodzik, drewniane lub plastikowe kręgle :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A jaki masz budżet? Bo ja ze swoim chłopakiem dla mojej 7 letniej chrześnicy planujemy kupić tablet - na początku, jak chłopak podsunął mi ten pomysł, to się postukałam w głowę, ale po przemyśleniu stwierdziłam, że to wcale nie jest aż taki głupi pomysł. Kilka zalet takiego rozwiązania znajdzie się pod tym linkiem, ale to rzecz jasna nie wszystko. Młoda i tak wyciąga ręce w kierunku wszystkiego, co się świeci, wydaje dźwięki i tak dalej, a uważam, że taka multimedialna zabawka dałaby jej dużo radości, oraz mogłaby pomóc w rozwoju. Oczywiście tego typu prezent trzeba najpierw skonsultować z rodzicami - oni również wyrazili zgodę.

Natomiast jak młoda była super młoda to kupowałam jej... kolczyki czy też bransoletki:) Tak, wiem jak to brzmi, ale pomyślałam sobie, że ona i tak wszystkie zabawki świata już ma. A jak dorośnie do tych - powiedzmy - 10, 12, 14 lat to będzie miała już trochę drobnej biżuterii. Z młodymi chłopakami nie miałam za bardzo do czynienia, ale tak jak ktoś wcześniej mówił, jakieś zdalnie sterowane auto to chyba dobry pomysł:)

Opublikowano

Zazwyczaj chłopcy w takim wieku bawią się jakimiś samochodzikami czy innymi (wiem, bo sam się bawiłem xD), a jeśli chodzi o dziewczynki... Nie wiem, chyba standardowo jakaś lalka będzie najlepszym wyborem, ale może się mylę. Nie wiem co ta dziewczynka lubi i czym się interesuje :)

1387126731-U1018598.png

Opublikowano

Wedlug mnie to moze kup dziewczynce 6 lat jakis zestaw barbie z domkiem czy cos.

A chlopakowi Sztangi xD

nie no zartuje moze samochodzik na pilota ;)?

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...