Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ravia - Client się nie włącza

TeWhoYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Proszę o pomoc ,ponieważ już mnie IsAmU wkur**** bo jak chce pomoc to nawet na supporcie mi nie odpisał już ten serwer spada na psy tak samo jak balmora..

Dobra nie będę pisał tego tutaj bo nie w tym temat bo chciałem konto sprzedać i nie moge wejść na ravie.

Problem tkwi w tym ,że na początku pobrałem ravie ze stronki i brakowało pliku Index. Zrobiłem z tym bo kuzyn miał ravie co mu działała to mi dał ten plik. Teraz jest już następny błąd bo gdy chce uruchomić ravie nic się nie dzieje nie włącza się. Uruchamiam jako administrator nie patchuje też!

Co się dzieje na facebooku nie pomoże IsAmU/Weles tak samo support.. Żałosne jest to już poprostu.. Może mi ktoś powiedzieć w czym tkwi problem? Lecą + lub - jak sie da :D

Opublikowano

Zrobiłem z antuvirem i nic..

Może to coś wam pomoże bo w syserr mam coś takiego

1114 20:33:38545 :: Game/dane: Game file does not exist
1114 20:33:00020 :: RunMain Error
Opublikowano

Frameworka i inne bajery masz zainstalowane włacznie z najnowszym sp itd..? Wypakuj ewentualnie klienta do innej partycji o ile taka posiadasz lub pobierz go od nowa.

1610016.jpeg

Opublikowano

spełniasz wymagania clienta?

Windows XP(SP3+Najnowsze sterowniki graficzne)/Vista/7/8/8.1

DirectX 9.0

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...