Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Zapowiedź nowego champa?

Aster2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MIECZ BEZ POCHWY huehue. Tak wiem, jestem dziecinny... :D

Ale champ może być ciekawy. Chyba będę na niego zbierać. Mi też coś się wydaję ze może mieć związek z yi albo xinem. Poczekamy, zobaczymy.

Nagi miecz nadchodzi!! xD

snikersproject1.png
Opublikowano

RZYGAM ASASYNAMI

Poważnie, przez cały pierdolony sezon nie dostaliśmy żadnego porządnego maga na mida nie mówiąc już o Tankach. Stare champy odeszły w niepamięć, bo nie mają:

1. Pierdolonego dasha do przeciwnika.

2. Odskoku na 100 metrów to przy okazji.

3. Super-uber-ulti które zadaje 10 ziliardów dmg, bo nooby nie potrafią grać niczym innym.

Meh. Jestem tym zawiedziony. WIĘCEJ AD.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Mogli by zrobić jakąś polską postać np.

"Tusk:

Pasyw: Vat-z każdego miniona zabitego przez swoją drużynę zabiera 99,99% złota

Q: Emerytura-stunuje,ucisza,slowuje i straszy przeciwnika

W: Podatki-Sojusznicy i przeciwnicy muszą oddawać mu 20% wydanego złota

E: Premier-umiejętność pasywna sprawiająca ,że każdy jego atak nakłada na przeciwnika podatek który wykrada mu 2% posiadanego złota co sekundę. Trwa 5 sekund.

R: Kradzież-zabiera wszystkim sojusznikom 50% hp,dmg,ap i przekazuje sobie co sprawia ,że jest zajebisty w chuj i na maxa potężny."

Albo:

"Wałęsa"

Ultimate: Solidarność-moby z dżungli organizują związki narodowe i strajkują przed bazą przeciwnej drużyny"

:D

Co do tematu to na 99% assassin/ad coś typu Yi/Fiora/Shen

Opublikowano

teraz czy nowym bohaterem bedzie yosuo czy ten jego brat? a moze z czasem obie postacie sie pojawi ;) w lolu jest duzo rodzin xD

Opublikowano

zaś nic fajnego po tygodniu się znudzi i o nim zapomną.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Ja pierdole kolejny asasyn... Już chyba trochę za duzo tych AD,co? Niech zrobią w końcu jakiegoś porządnego mida...

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Xyin.

Tak moglby sie nazywac...

Polaczone skille, Q Afla Podrzut O,o Szarzuje na 4 wrogow i podrzuca ich tym samym.

W-Pasywka-Heal co 3 atak-Active-Medytacja =.=

E-Doskok do Przeciwnika, spowalnia go i dodaje ci True Damage, yolo.

R-Wypelnia Xyin'a furia i wymachuje swoja Katana, zadajac dmg i zwiekszajac ad/as/ms na 10 sec :D

Pozdro ^^

@3up

Robili juz kilka porzadnych midow niedawno jak Zed/Liss/Elise.^^

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

UP. Jaa yhy.. wnuczka urgora.

Co do champów. Na razie nie wiadomo kim bedzie. Po opisie każdy obstawia ze ad assassin, ale tak przecież nie musi być ;]

Ja bym chciał jakiegoś porządnego TANKA. ADC bylo, MID też, Suppy też, a takiego pure tanka ni huhu ;/

snikersproject1.png
Opublikowano

Widzę powiązanie z zabiciem brata quinn.

Imo był on w oddziałach demacji lub cuś, i to on miał bronić brata quinn, jednak z racji że miał adhd postanowił go zabić.

Dlatego może być spore powiązanie też z Demacją aniżeli z ionią

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

DEKLE CZY WY MACIE JAKIŚ PROBLEM Z CZYTANIEM? TO NIE JEST BRAT NIKOGO Z DOTYCHCZASOWEJ LIGI.

Tą historię opowiada brat Yasuo czyli Yone.. I wychodzi, że pierwszy który wyjdzie będzie Yasuo. Toż to będą kolejni bracia jak Draven i Darius itp.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Wątpie, że to będzie Asasyn bo Riot sam pisał, że ciężko im idzie balansowanie asasynów.. przykład to Zed. Niby "dali" nerfa, a nadal jest op gunwem (nie na każdego) ale jednak jest.

Jednak i tak bym chciał asasyna lub offtanka :c Coś na wzór Irelii offtank ale z większy dmg :D

Opublikowano

Nie wygląda na bruisera, bo tak jak już wcześniej powiedziano jest typowo assasinowy. Warto mieć na uwadze również to, że shen nie wygląda na supporta, a nim jest.
Myślę że pozycja junglera również nie jest wykluczona.

szafanaciuchy_eune_91_3_nozg.png

Są brązy i głupie brązy, ale żeby do Hogwardu sie nie dostać?

Opublikowano

2up jeśli shen nie jest suppem , to jak cię kurde zobaczę z nidalle na tej pozycji to ci reportaż wyśle za słabego gracza...

A na temat : liczę na jakiego suppa właśnie , piszą że miał chronić , zakładam że może będzie dawać jakieś tarczę , itp może nawet heala , ale ostatecznie zabił , więc ulti może być toną obrażeń ;D

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Będzie to samuraj na 100%

Trochę tekst nawiązuje do anime Shaman King.

Pozdrawiam.

Dokładnie przypomina mi Amidamaru i wątek z tym mieczem

1384596242-U666099.png
Opublikowano

to chyba najsłabsza zapowiedź nowego championa od daawna

w sumie to nie pamiętam słabszej..

pierwsze dwa zdania i mózg rozjebany o.O

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...