Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playstation 4

Smalt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj w nocy premiera konsoli w USA, pierwsze recenzje konsoli pojawiły się i jednak odradzają kupno na początku konsoli gdyż jest mało gier.

Co o tym sądzicie? i kiedy planujecie zakup konsoli? osobiście zakupię na okres świąteczny albo na przyszły rok.

random.jpg

Opublikowano

Jeżeli jeszcze dostanę to biorę w dzień premiery. Według mnie za szybko wydają te recenzje. Jeżeli chodzi o gry to mi wystarczy to co jest czyli nowy Battlefield, Call of Duty, Killzone oraz AC i NFS. A czasem wyjdzie ich dużo więcej. Specjalnie nie kupowałem na PS3 tylko wstrzymałem się.

Opublikowano

Problemy są z kontrolerami, analogi sypią się w rękach a górne przyciski jak np. R1 się blokują.

Do tego konsole zaliczają RLOD z przegrzania. Co z tego, że Sony wymienia konsole skoro wszystkie wyszły z tej samej linii produkcyjnej więc bankowo następny egzemplarz będzie się też przegrzewał.

Chyba sobie odpuszczę kupno pierwszego modelu PS4 i poczekam na jakiś nowszy.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Problemy są i samo Sony o tym przyznaje, niby problem dotyczy tylko 0,4% wyprodukowanych egzemplarzy ale nieoficjalnie mówi się o wyższej liczbie.

info
http://www.frazpc.pl/aktualnosci/925148,playstation-4---liczne-problemy-na-starcie-konsoli.html

Też bym już sobie chętnie zagrał w nowego KZ ale kurczę mam pewne obawy, że może mi się trafić konsola która z dnia na dzień przestanie działać. Poprzednią generację kupowałem w dniu premiery ale tylko dlatego, że nie było takich numerów jak są teraz przy PS4, może już w pierwszej połowie przyszłego roku będzie można kupić jakiś nowszy model to chętnie kupie, nie obrażę się też jeśli dysk będzie 1TB bo gry na PS4 będą zajmować po kilkadziesiąt GB :/

BTW, jeśli macie PS Plus to nie zapominajcie o dodawaniu sobie gier z PS4 do listy pobieranych materiałów, później będziecie mogli je pobrać :)

w tym miesiącu pierwsze dwie gry "za darmo" http://www.mpcforum.pl/topic/676956-playstation-store-aktualizacje/?p=9382743

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...