Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pisk cewek a gwarancja :)

BlackSkilll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam kartę Radeon HD7850 2gb ver.oc. Od początku w niej piszczą (chyba) cewki. Im więcej fps tym głośniej słyszę w to słuchawkach. Próbowałem nagrać ale bardzo słabo słychać.

Dźwięk ten jest bardzo wkur**ający.... co raz bardziej.

Karta za ok 3 dni będzie miała 2 miesiące.

Oddawać na gwarancje czy nie ma sensu ?

A i druga sprawa nie działa mi mi miks stereo. Wszędzie jest włączony (panel windows,realtek) ale nie wykrywa puszczanego dźwięku ?!

@edit

Słysze to ale w słuchawkach: http://www.youtube.com/watch?v=1JiEkq62T40#t=60

Opublikowano

Zalej cewki klejem, albo oddaj na gwarancję.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

W mojej też piszczy i wątpię, żeby jakiekolwiek oddanie na gwarancję dało cokolwiek poza 30dniami bez karty...

Czyli trzeba się męczyć.... Uszy od tego bolą aż nieraz.

A z miks stereo wie ktos cos ?

Opublikowano

Pisk cewek z tego co wiem rzadko jest naprawiany. To chyba zależy od humoru serwisanta czy mu się chce czy nie. Trzeba było nie kupować Gigabyte tylko kartę innego producenta. Akurat ich karty najcześciej piszczą.

Opublikowano

Pisk cewek z tego co wiem rzadko jest naprawiany. To chyba zależy od humoru serwisanta czy mu się chce czy nie. Trzeba było nie kupować Gigabyte tylko kartę innego producenta. Akurat ich karty najcześciej piszczą.

Nikt nie uprzedzał :/ Ale skąd ty wiesz że wziąłem gigabyte xD ? Jasnowidz ! :D

Opublikowano

Bo wszyscy się jarają gigaodbytem i ich chłodzeniem, a co do pisku, to on jest bardzo często spotykany i nie tylko przy Giga.

Ewentualnie mogą Ci ją odesłać i powiedzieć, że masz zły zasilacz i nic nie zrobisz...

436951440626370320491.png

Opublikowano

Nikt nie uprzedzał :/ Ale skąd ty wiesz że wziąłem gigabyte xD ? Jasnowidz ! :D

Tak jakoś mi się wydawało, że w nazwie napisałeś Gigabyte, jak widzę jednak nie, ale dalsza część nazwy i tak Gigabyte sugerowała. Miałem kiedyś jedną kartę z tej śmieciowej firmy, nigdy więcej, chyba, że za pół darmo. Teraz mam MSI to wreszcie mogę posiedzieć w ciszy przy komputerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...