Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] [Ankieta] Co wybrać.

MerrZ

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Typ Serwera.

• Survival + Frakcje
      10
    • SkyBlock
      7
    • Hardcore
      4
    • Minigames
      4
    • Parkour
      3
    • Survival
      3
  2. 2. Jak? wersje serwera chcesz?

• + 1.7
      10
    • + 1.6
      7
    • + 1.5
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym was prosić o pomoc. Jako iż zrobiłem na serwerze pewien błąd postanowiłem zrobić nową edycje/Typ serwera.

Prosiłbym was o

Komentarze + Głosowanie w ankiecie

Bardzo mi to pomoże.

Opublikowano

Ludzie kupili u ciebie vipy,to nową edycje robisz.Ale mniejsza o to. Jak już musisz to rób parkour.

Opublikowano

Ja bym Ci w ogóle radził wymieszać jakoś mody, np. działki + pvp, albo minigames + działki + frakcje.

A wiesz dlaczego? Dlatego, że wtedy każdy będzie mógł znaleźć coś dla siebie, będzie to taki odciągnięcie, raz frkacje z kumplami, sam idę sobie na działkę zbudować, a jeszcze inaczej pograć w minigry :D

Takie 3 in 1 :D

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Parcour, ale znając na takiej maszynie jaką masz, z twoją wiedzą i zaangażowaniem, oraz kulturą, to nie wypali nic z wyżej wymienionych typów.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Parcour, ale znając na takiej maszynie jaką masz, z twoją wiedzą i zaangażowaniem, oraz kulturą, to nie wypali nic z wyżej wymienionych typów.

Ehh. Nie interesuj się maszyną, Mam zakupiony WŁASNY Dedyk b. dobry :)

Techników mam 2/3 Oraz kilka opiekunów serwera. Myślę, że założe jakieś 6 Serwer,

Więc prosze o pisanie 6 Propozycji (Najlepiej)

@PS

Tutaj ta maszyna:

http://www.ovh.pl/serwery_dedykowane/eg_64g.xml
Opublikowano

Ehh. Nie interesuj się maszyną, Mam zakupiony WŁASNY Dedyk b. dobry :)

Techników mam 2/3 Oraz kilka opiekunów serwera. Myślę, że założe jakieś 6 Serwer,

Więc prosze o pisanie 6 Propozycji (Najlepiej)

@PS

Tutaj ta maszyna:

http://www.ovh.pl/serwery_dedykowane/eg_64g.xml

Chciałbyś taką dostać :D Ale po co ci 6 serverów, skoro gdy admin wyzywa graczy, to oni idą, a nie grają z litości. Nie ma co, nie wypali ci.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

@KichaMCPL

Powiedz tak szczerze. Spamujesz w każdym temacie, u każdego usera, który cię wyrzucił z teamu prawda :)? Rozmawiałem z 3 osobami, gdzie miałeś jakąś range na serwerze MC, i wszędzie zostałeś wyrzucony, i każdemu spamujesz. Doskonale znam twoja sytuację :) Nie nabijaj sobie postów, bo twoje posty gówno wnoszą :)

@Topic

Ref

Opublikowano

@KichaMCPL

Powiedz tak szczerze. Spamujesz w każdym temacie, u każdego usera, który cię wyrzucił z teamu prawda :)? Rozmawiałem z 3 osobami, gdzie miałeś jakąś range na serwerze MC, i wszędzie zostałeś wyrzucony, i każdemu spamujesz. Doskonale znam twoja sytuację :) Nie nabijaj sobie postów, bo twoje posty gówno wnoszą :)

@Topic

Ref

W tym roku byłem w teamie na 3 serverach, z tego 1 mój. Więc nie mogłeś z 3 osobami rozmawiać, skoro prócz twojego gunwa (bo tego serverem nazwać nie można) byłem na zmc, gdzie z teamem cały czas mi się dobrze rozmawia :*

Tak a propo, podaj nazwę pozostałych 2 serverów.

@top by nie było spamu, zrób FB :D

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...