Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Estius.pl [DEDYK][EASY]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będzie 150+ wtedy był bug, gracze sami sobie powiększyli czy coś w tym stylu + exp ma być obniżony. Szkoda, że hooltras nie odpowiada na pytania w prezce, trochę się ich zbiera ; ]

Gówno wiesz poprostu był ustawiony taki exp ,że się szybko expilo ,a hooltras nie ma czasu na odpowiadanie na twoje glupie pytania ,bo jakbyś grął troche dłuzej to byś wiedział ,że na 70+ dobrze hajs leciał i łatwo mieć było ,przecież pisał ci ,że stawia serwer od nowa i robi to zapewne sam i nie ma poprostu odpowiadać a jak jestes taki ciekawski to poczekaj na serwer i sam sie przekonasz.

Opublikowano

Hooltras myślałem, że przewidzisz błędy na serwerze bo Teodor po za gadaniem i rzucaniem "wypie**alaj" nic innego nie potrafi.

Mam nadzieję, że na nowych plikach nie będzie problemu i gracze będą zadowoleni.

Liż dupę Kains, i wmawiaj każdemu kim nie jesteś.

@Top

Serwer na czele z Hooltrasem nie ma żadnego sensu.

Padnie jak każdy jego serwer - tyle mam do powiedzenia.

@Hooltras

Jeżeli chcesz wstawiać jakieś ssy, czy coś to po prostu je wstaw i tyle.

@Down

Wystarczy mi to, że wiem kim on jest i robi "dokładnie to co ja", czyli rozpierdala serwery chujowymi plikami.

Opublikowano

Liż dupę Kains, i wmawiaj każdemu kim nie jesteś.

@Top

Serwer na czele z Hooltrasem nie ma żadnego sensu.

Padnie jak każdy jego serwer - tyle mam do powiedzenia.

@Hooltras

Jeżeli chcesz wstawiać jakieś ssy, czy coś to po prostu je wstaw i tyle.

Dobrze, że Twoje nie padają... Na razie cokolwiek zrobisz jest zbugowane albo nie działa (nie mówię o pojedynczych systemach w pythonie bo to Ci idzie dobrze)... Skoro po kimś jedziesz to najpierw pokaż że sam go miażdżysz a na tą chwilę nie masz czym się pochwalić...

Opublikowano

mam serdeczna nadzieje ze server nie padnie tak jak ostatnio

oczywiscie wbije i bede gral ! a nawet nagrywal !

mam rowniez nadzieje ze dostane vipa za wbicie w 1 godzine 113 lvl :>

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Mam rozumieć, że konto na tym forum o nazwie EstiusMT2, należy do niejakiego Diabloxmetin(osiem, osiem, osiem) ?

Jak tak, to podziwiam Cię chłopie. Piszesz, że serwery Hooltras'a padają odrazu. No tak ostatni przykład, fatalny start Estius'a, hmm - ale z jakiego powodu? No chyba Twojego, bo nie potrafiłeś dziecinnie prostej rzeczy wykonać, chociaż Ci to tłumaczyli. Potem olewałeś wszystkich, a teraz się wypiąłeś na team i udajesz niewiniątko? - Źle to o Tobie świadczy. Myślałem, że jesteś bardziej rozgarnięty.

Co do serwera, to zapraszam. Hooltras ma doświadczenie co do drugich startów i wychodzi mu to bardzo dobrze ;D

Nikt, nikogo na siłe nie będzie trzymał, nie chcesz grać to nie graj i nie pisz zbędnych postów oczerniających team, bo dowiedziałeś się czegoś, a sam nie wiesz czego. (Tak, piszę to do Ciebie! Drogi graczu!)

Jak ktoś ma za chwilę zamiar mi napisać, że liże dupe Hooltras'owi, albo komuś innemu. To niech sobie daruje, bo mam na to wywalone.

Mogę sobie pisać, co chce i kiedy chce. A, że czasmi prawda w oczy kole to już mój problem.

Pozdrawiam.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Za pierwszym razem sie zawiodłem. Straciłem dyszke na SM. No cóż może tym razem będzie lepiej.

PS. Na jakiej zasadzie oddajecie SM? Macie baze kto kupowal?

\

Jestem dobrym człowiekiem i dam wam drugą szansę :D. Tak wiem jesteście prze szcześliwi :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...