Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Support zwraca heimera

hubi277

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brakuję ci do postaci a nie lubisz grać heimerem? Napisz do supportu że po reworku jest dla ciebie nie grywalny to go zwrócą :) sam tak zrobiłem i dzięki temu moge kupić jinx :)

Opublikowano

Hah przeciez xerath nie byl reworkowany wiec jak go zwrocic? o.O

A myślicie ze uda sie go zwrocic jak kupilem po reworku? Moze mie sprawdzaja kiedy byl kupiony

Opublikowano

Napisałem dam edita czy to prawda ;)

Nie zwrócą ci bo kupiłeś go po reworku...

@Up. idź się lecz polaczku cebulaczku

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Akurat to jest prawda, od zawsze było tak że jak postać dostawała reworka to można było ją oddać ponieważ np. nie pasują ci jej nowe skille.

Opublikowano

Ehh ja mam dylemat czy zwracać Xeratha kupionego za RP (w promocji). Uwielbiam nim grać aramy (tylko bo nie pasuje za bardzo do mety teraz) ma największy zasięg z magów przez co Xerath aram = instawin. No ale jak mają go zmienić to może warto go oddać i kupić Renektona dzisiaj :P

@UP : nie zwrócą bo on nie dostał reworka :) Po prostu zmienili go wizualnie, a to różnica.

Opublikowano

To znaczy ze jak kupilem sivir za rp bo myslalem ze to riven to mi zwroca rp? :]

Chodzi mi o rework.

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Zwrócą do garena gdyż właśnie ja dzisiaj otrzymałem zwrot na 2 jego skiny zakupione przed VU ;)

//Nieregulaminowa sygnatura - za duży rozmiar, .gif.

Opublikowano

a Zeda mozna zwrócic ? po nerfie nie potrafie nim grac mimo ze to niewielki nerf

Jak dla mnie to Zed dostał buffa ,ponieważ dymam ludzi jak chce podczas dive ;)

Opublikowano

Ja Heima kupilem za Rp, dawno temu, yolo. Akurat mi zostalo Rp i na wyprze byl, wiec nie oplaca mi sie ;)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...