Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno na allegro

Minecraftowiecx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

mam pytanie bo chce sobie kupić 20kk na allegro.

1. Czy jak ja kupuje ito jest to legalne? czy lepiej kase wziasc na inne konto.

2.Jak to się robi z tym przelewem?

3.Od kogo polecacie kupic na allegro? bo jest ich duzo.. a ja nie wie mktory jest najlbardziej profesjonalny

4.jakie sa szanse na bana?

5.beda lajki .

6. Jakie sp najlepiej kupic do 20kk na woja mysle nad 3 a 4?

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

1. Na inne konto lepiej zawsze mniejsza szansa na bana

2. Przelew internetowy jeśli masz konto bankowe z taką możliwością jeśli nie to możesz wydrukować taki papier i idziesz na pocztę i opłacasz

3. Patrz na osoby które mają najwięcej pozytywów.

4. Zawsze są szanse na bana:)

6. Sp to zależy od gustu crus przyda ci się na lod. berek pod expa bardziej.

0dqn.png
Opublikowano

Racej nie ma innego sposobu niż chodzenie na bb/ dropienie itemów na glac oraz zbieraniu all i sellaniu :p.

jak to nie ma :p

zbiera sie gilliony jak sie ma juz pare stakow to idzie sie do malciolma , kupuje uszlachetniacze (te fioletowe czy jakos tak) i dropisz z nich polksiezyce itp :) a z nowych ksiezycy ktore Ci dropna z nich kupujesz u malciolma to gowno za 5k co jest na poczatku i 5 nowych ksiezycow = 1polksiezyca :) na niskich lvl jest to bardzo oplacalne bo w godzinke robienia tego mozna sporo zarobic ^^ pamietam jak kiedys tak zarabialem na swoje pierwsze wk 99+10 :D

ah te stanie na kremie i proszenie o gilliony xD

1359121200-U261555.png

Opublikowano

oksy , ale mam pewien proble mdzisiaj wchodze na maila a tu haslo zmienione no to odzyskalem no i zmienilem haslo tak samo do konta itp. ale jak zabezpieczyc konto przed kradzieza?

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

No tylko nie ustawiaj takiego, jakie podal up, bo on Ci jeszcze konto ukradnie. xD

Ustaw trudne haslo na koncie w NT i calkiem inne, tez trudne haslo na e-mailu. Nie ma niestety innych zabezpieczen konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...