Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pandoramt2

Batman1232

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jest mi potrzebne cos co by mi automatycznie zbierało sztabi na serwerze Pandoramt2 :)

Nie che odpowiedzi ,że auto pickup z kamer moda bo on zbiera wszystko ;c a mi takie cos nie potrzebne ;c

Jeżeli ktos nakręci filmik jak przerobic item_proto , item_list będe bardzo wdzięczny sam próbowalem to robić , ale jak juz zrobilem to włączałem pandore i albo odrazu wywala albo po3 sekundach :?

Byłbym bardzo wdzięczny za gotowe juz Item_proto i item_list wiecie takie juz zedytowane ,że widać sztabki poty pierścien anty exp i wpomagacze oraz sztabki :)

Temat załozony przez kilka osób na moim koncie poniewaz jest durzo osób które nie umieją zrobic tego ;/

Naprawde byłbym bardzo wdzięczny za gotowe item_proto i item_lisy :) leca plusy :)

Opublikowano

Batman mam ten sam problem. U kolegi Damiana Piwońskiego też takze nie wiem co moze byc ale to chyba ich "zabezpieczenie"

Opublikowano

Batman mam ten sam problem. U kolegi Damiana Piwońskiego też takze nie wiem co moze byc ale to chyba ich "zabezpieczenie"

HHah naprawde nie wiedziałem Wojtku Galasie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...