Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam

arkadusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pusc se muzyczke i wpadnij w transa :D

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Dobra muzyka,ogarnij sobie buffa i dobre eq i będzie się naprawde miło expiło najlepiej jeśli możesz jeszcze z kimś pisać itp wtedy zapomina się o expie.lub w tle ogladaj jakis film ;).

PS:Jeśli nic nie pomaga to postaw sobie bota

Opublikowano

Napisze Ci jak ja expie.Robie sobie kawe i coś do jedzenia,jakieś picie itd itd..Tworze sobie liste nut (muzy xD),której będę słuchał podczas expa.Zaczynam expic mam wielu znajomych w metku więc podczas expa zawsze piszemy,pisząc z kimś lub gadając na ts3 zapominasz o tym expie i po chwili zerkasz i już masz te 10-15%.Jeśli nie mam z kim gadać włączam sobie jakiś film i ogladajać ten exp naprawde bardzo szybko idzie i nie jest tak monotonny.Zawsze można jeszcze PD z IS kupić 50% wtedy już całkiem nie czuć ,ze się expi;).Ja polecam exp w nocy na serwerach jest cisza i miła atmosfera expisz godzinke 30 min jedziesz bić metki i znów expisz.Więcej juz chyba nie mam co napisac ;)

Opublikowano

Jeśli nie mam z kim gadać włączam sobie jakiś film i ogladajać ten exp naprawde bardzo szybko idzie i nie jest tak monotonny.

Oglądasz film i zarazem expisz? Albo ciśniesz na botach albo jesteś jakiś niesamowity x-D

Co do pytania:

-Ja jak expiłem to robiłem tak: Wbijałem kółko i robiłem przerwę 5min. odchodziłem od komputera. Po takiej przerwie chciało mi się dalej expić. To że zadziałało na mnie nie znaczy że na ciebie też zadziała.

Jeszcze polecam coś słodkiego do jedzenia (ja polecam ciasta, pączki itp.) i picia (ja polecam cole) i jakoś leci przyjemnie podczas takiego jedzenia.

TrollololololololololooO!

Opublikowano

Ustaw grę w okienku (Windows mode) na rozdzielczości 800x600. Wtedy zawsze możesz operować na pulpicie, przeglądarce(film), gg itp.

Możesz też umówić się z kilkoma osobami i z nimi grać.

Opublikowano

Najlepiej, przed samym expem zmotywuj się do niego.

Możesz to zrobić poprzez czytanie jakiś Tutoriali, oglądanie filmów na YT.

Ale warunkiem jest dobre Eq, żeby przez dedy nie psuć sobie przyjemności.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Fakt, przez dedy się człowiek zniechęca.

Puść se energiczną muzykę np. dubstep, do tego energetyk lub kawa, cos słodkiego i jazda :-)

Gadanie przez skype lub ts i exp ze znajomym też sie przydaje :-)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Mam takie pytanko czy ktos z was ma jakies sposoby na szybkiego expa ? lub jakies sposoby by sie tak on nie nudzil ?

PD z lasu + pd ze szkaty z groty + PD z ISa = 150% dodatkowego expa .

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Dziekuje wiem wszystko nusze posiedziec na ts3 z ludzmi po ogladac jakis film lub musyczke dziekuje za wszystkie wypowiedzi . Zapraszam na server Nervil.pl

Opublikowano

Sposób na expa? Na pewno przyda Ci się PD ;)

Co do nudy przy expie to muzyczka i jest ok

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Dziekuje wiem wszystko nusze posiedziec na ts3 z ludzmi po ogladac jakis film lub musyczke dziekuje za wszystkie wypowiedzi . Zapraszam na server Nervil.pl

Jak mozna expic i ogladac film?

Idz expic zalacz muzyczke i tyle , jestes tak ogarniczony ze musisz sie pytac o to inne osoby co mozna robic przy expieniu?

Zbuduj domek z zapałek ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...