Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Sklep Google Play.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam taki problem. Gdyż jak próbuje pobrać np. Plants Vs. Zombie 2 które jest darmowe klikam tam pobierz, akceptuje i wyświetla się informacja: Aplikacja Google Play została zatrzymana.

Możecie jakoś pomóc? ;d

PS: Ta informacja pojawia się tylko przy pobieraniu aplikacji o dużych rozmiarach typu: Fifa, Plants Vs Zombies, itp.

Na te o mniejszych rozmiarach nie.

Edit: Gdy wchodzę w Ustawienia -> Pamięć -> Wyskakuje informacja co do Google Play tylko zamiast Apk. Google Play jest Ustawienia :(

Tak samo jest gdy wchodzę w Ustawienia -> Udostępnianie sieci (Czy coś)

76561198054187876.png
Opublikowano

Tak jak up, ale używałeś Freedom? Bo on też to wywołuje.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Tak jak up, ale używałeś Freedom? Bo on też to wywołuje.

Ja tam się na tych różnych rzeczach się nie znam... Wiem tyle, że zrobiłem ROOT'a i wiem, że przez niego nie mam gwarancji... ;d

76561198054187876.png
Opublikowano

Roma wgrywałeś?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Ja tam się na tych różnych rzeczach się nie znam... Wiem tyle, że zrobiłem ROOT'a i wiem, że przez niego nie mam gwarancji... ;d

To po co ci root, skoro się nie znasz?

Znajdź w internecie instalkę Android Market, zainstaluj, zaktualizuj i będzie ok.

17052109001382846035.png

Opublikowano

Zrootowanie telefonu nie jest jednoznaczne z utratą gwarancji. Telefon bardzo prosto ODROOTOWAĆ, a i tak większość serwisów nie zwraca uwagi na root.

Inaczej sprawa wygląda z bootloaderem, po odblokowaniu traci/ło się gwarancję. Teraz już jest sposób na relock bootloadera.

Opublikowano

To po co ci root, skoro się nie znasz?

Znajdź w internecie instalkę Android Market, zainstaluj, zaktualizuj i będzie ok.

Zrootowanie telefonu nie jest jednoznaczne z utratą gwarancji. Telefon bardzo prosto ODROOTOWAĆ, a i tak większość serwisów nie zwraca uwagi na root.

Inaczej sprawa wygląda z bootloaderem, po odblokowaniu traci/ło się gwarancję. Teraz już jest sposób na relock bootloadera.

Mniejsza o Roota ;d Dalej mam problem z Android Market...

76561198054187876.png
Opublikowano

Cześć. Mam taki problem. Gdyż jak próbuje pobrać np. Plants Vs. Zombie 2 które jest darmowe klikam tam pobierz, akceptuje i wyświetla się informacja: Aplikacja Google Play została zatrzymana.

Możecie jakoś pomóc? ;d

PS: Ta informacja pojawia się tylko przy pobieraniu aplikacji o dużych rozmiarach typu: Fifa, Plants Vs Zombies, itp.

Na te o mniejszych rozmiarach nie.

Edit: Gdy wchodzę w Ustawienia -> Pamięć -> Wyskakuje informacja co do Google Play tylko zamiast Apk. Google Play jest Ustawienia :(

Może po prostu nie masz miejsca na telefonie, żeby zainstalować tę aplikację i Ci po prostu się crashuje Google Play, kiedy próbujesz coś dużego pobrać? Mówisz, że przy pobieraniu aplikacji o małych rozmiarach nie ma problemu.

Opublikowano

Może po prostu nie masz miejsca na telefonie, żeby zainstalować tę aplikację i Ci po prostu się crashuje Google Play, kiedy próbujesz coś dużego pobrać? Mówisz, że przy pobieraniu aplikacji o małych rozmiarach nie ma problemu.

Miejsce mam. Tylko jeszcze jest tak jak chcę udostępnić internet (HotSpot Wi-Fi) Też crashuje mi w ustawieniach...

76561198054187876.png
Opublikowano

Miejsce mam. Tylko jeszcze jest tak jak chcę udostępnić internet (HotSpot Wi-Fi) Też crashuje mi w ustawieniach...

Wiesz, miałam podobny problem. Też 'niby' miałam miejsce, ale w rzeczywistości było go za mało na aplikację i mi wyłączało Google Play. :x

Hmm... może to są problemy z samym softem?

Opublikowano

Wiesz, miałam podobny problem. Też 'niby' miałam miejsce, ale w rzeczywistości było go za mało na aplikację i mi wyłączało Google Play. :x

Hmm... może to są problemy z samym softem?

Możliwe... 2 razy musiałem kupić kartę MicroSD jak ją mam to wszystko ok.

Tylko już miałem 2 ... Chyba moja Xperia E 'psuje' karty MicroSD

76561198054187876.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...