Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyżby polski dubbing powoli wracał? [Video]

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieje że je wprowadzą,te aktualne to chyba po niemiecku są :P

Opublikowano

Czasem zaluje ze mam uszy... serio ten "dubb" jest okropny... az traci sie checi na zycie.

ypfjznzpyzvx_t.jpg

Opublikowano

Czasem zaluje ze mam uszy... serio ten "dubb" jest okropny... az traci sie checi na zycie.

Coz.. ja uwazam ze lepszy jest ten od tego niemieckiego "plazma sznajda". Mnie się osobiście podoba. :D

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

3 klasy mają już polski Dubb w większości skilli. Alur pisał na forum elsword że zdobywają już polski dubbing, a jak macie taki problem z tym to pobierzcie JPatchera ;_;, polski też na nim podobno działa, nie wiem bo używam KR i Japońskiego tylko.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Coz.. ja uwazam ze lepszy jest ten od tego niemieckiego "plazma sznajda". Mnie się osobiście podoba. :D

Ja juz wole niemiecki serio... Ci ludzie... co podstawili tu glos... Sa pewnie aktorami serialu "M jak Milosc" albo innego crapu.. Ale co kto lubi :)

Ja osobiscie i tak japonskiego uzywam dzieki jpatcherowi ;3

ypfjznzpyzvx_t.jpg

Opublikowano

Dadzą, to będą okrzyki nowych skilli ze Skill Tree Revamp. Znajdują się już w plikach gry.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Jak dobrze że mam JPatcher'a. Zawsze lubiałem głos Ravka na PL jako jedyny, teraz ma akcent dziewczyny.. A Aisha jeszcze bardziej jak chłopak,.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo, głosy mają wrócić w czwartek wraz z wprowadzeniem Skill Tree Renewal. Oczywiście nic nie jest pewne.

xyz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...