Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] kina czy paladyn

Hotarti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zamierzam zacząć "grać na rl na nowo - ostatni raz grałem na wersji 8.6

90% czasu bot będzie za mnie expił.

Pacca nie będzie - chce wbić z 50 lvl na botku a potem się bawić w pk , jakieś hunty.

Kasy tez na start nie mam.

Pojawia się pytanie - kogo brać?

Co byście mi polecili ,żeby bot dał rade expić i ,żeby fajnie mi się grało w między czasie + żeby jakoś zarobić na eq.

Pewnie wszyscy napiszecie mi ,że knight ale powiem szczerze - nie lubie tej profy.

Ma chujowe pvp i solo hunty a mi głownie to chodzi.

Nie chce też robić palka + 20000 cash makerów.

Dlatego jestem w kropce.

Czy palek na bocie ma szanse na profit?

Liczę na nieco większa liczbe wypowiedzi oraz uzasadnienie :)

Będą lajki ;)

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Nie, paladyn na bocie jest beznadziejny, trzeba się martwić o ammo, przede wszystkim na low lvl kiedy mamy mało capp. Poza tym boty często mają problemy z trzymaniem dystansu od targetu, a wiadomo paladyn atakujący cel bez nawet 1 kratki odstępu znacząco traci na celności, poza tym w bliskim kontakcie szybko pada. Radzę Ci pomyśleć nad inną profą, ew. samodzielnie zdobyć 20+ lvl doświadczenia, aby dać radę nieść duży zapas ammo ze sobą i wtedy zacząć bocić.

Podsumowując bocenie paladynem na PVP nie jest proste, i rzadko kiedy efektywne.

Pozdrawiam,
Vobfus

“Live your life, no matter what that life is.” - Corey Taylor

Opublikowano

Jak wyżej. Pall jest lipny. Jeżeli chcesz dobre pvp sorc/druid ale do bocenia duże waste. Na dobrą sprawę bez cashmakera się nie obędzie. No chyba, że masz dobre skrypty pod sorca/druta to wtedy spokojnie możesz bocić nimi do jakiegoś 50 lvl i zacząć porządne PK Pozdro ;]

Opublikowano

50 lvl i hunty ? - za mało

pallek jako pvp i exp idealny, ale jeżeli myślisz o pk to może MS/ED?

knight to bardziej pod zarobek kasy i możesz wbijać 100lvl 100%afk :D

Opublikowano

facc druid i sorc na bocie to bedzie masakra

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Proste jeśli będzisz bocił i grał tylko dla 4funa bez Pacca to oczywiste żę

Knight - Do bocenia dobry ale bez wyskillowania chuja w pvp zrobisz sam i bez eq

Palladyn - Trudniej się go boci trudno zrobić full Afki bo muśisz reffilować ammo dużo kasy na to tracić no i go wyskilować żeby bił dobry dmg Osobiście mam 70 palka Facc takiego do pvp na beryli to z skillami 87 ze spearmi robie miazgie na D lair venore

Więc osobiście ci polecam Do bocenia Knight a jeśli będziesz troszkę grał sam to Pallek.

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...