Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BF 3 Multiplayer

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyszło już BF 4, ale w BF 3 pewnie sporo osób gra no nie? Szczególnie, że na allegro można kupić klucz za 30 zł. Moje pytanie jest takie czy multi jest bardziej wymagające od singla. Kiedyś po premierze przeszedłem całego na średnich ustawieniach i zastanawiam się czy multi będzie mi tak samo śmigać. Wolę się upewnić i nie wyrzucić 3 dychy w błoto.

Mój komp (trochę słaby ale jeszcze daje radę przy niektórych nowych grach):

Procek: Intel Core 2 Duo 2,4 Ghz

Karta graficzna: Nvidia GeForce Gt 240

Ram: 4 GB

Opublikowano

Ok dobra, a co bardziej wpływa na płynność gry karta graficzna czy procesor?/Co u mnie przydało by się zmienić? (nie mam zbyt dużo hajsu, więc albo kartę, albo procek, chyba ramu nie muszę zmieniać no nie?)

Opublikowano

Jak myślicie Intel Core i3 starczył by?

Powinien starczyć, ale pamietaj, że bf 3 lubi czterordzeniowce, na i3 zagrasz spokojnie na wysokich/ultra.

Opublikowano

@UP

A ty tracisz FPS przy słabszym internecie. mhm rozumiem ;o

I nie chodzi o neta lecz o jego ping. (Bo zakładam że chodzi Ci o lagi)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Net praktycznie się nie liczy można mieć jakiś tam badziewny 100 kb/s i śmigać. U mnie z tym nie ma problemu, tylko że muszę w lepszy sprzęt zainwestować.

Podsumowując. Na multi jest o kilkanaście fps'ów mniej niż singlu. Dobrze zrozumiałem? Jeśli ktoś chce coś jeszcze dorzucić to proszę bardzo, ale chyba temat jest już wyczerpany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...