Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gra

SilvPlayGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak więc dzisiaj pobrałem BF3 wersja R.I.P(na 100% pewna) instaluje ponad 3 godziny, następnie gdy odpalam gre, wyskakuje okno Battlefield 3 i nic. Czarny ekran. Nie ma też dźwięku z gry, nic sie nie pokazuje. Nie wyskakuje też żaden błąd. Na wersji oryginalnej było tak samo. Mysle ze gra powinna wejśc do menu przynajminiej.

Komputer:

Karta grafficzna: AMD Radeon HD 6450

Procesor: AMD Athlon processor LE-1620 2.92 GHz

Pamięc RAM:1,50

Winodws: Windows 7-32BIT

Opublikowano

czyli jak dokupie 2,50gb i zainstaluje 64bitowy system, powinno śmigać na low?

Jak dokupisz to będziesz grał na kanałach i 32 graczach w 35 klatkach.

Twoja grafika do bf3 za słaba jest i ten procek też.

Opublikowano

Zaaktualizuj stery do karty graficznej

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Co do wymaganej ilości Ramu na Battlefield 3 to wymagane jest 2Gb , do ustawień minimalnych.

Ja mam procka: intel core 2 quad q6660 2.4ghz (4xRdzenie)

i to że Ci gadają że gra wymaga quada 2.8 to nie prawda, bo wymaga dwurdzeniowego.

Ale jak ty masz 1,5Gb ramu to zapomnij , 1Gb ramu to zjada ci system operacyjny (windows), a gra wymaga minimalnie 2gb , więc jak ty możesz porównywać 500mb:2GB , po dołożeniu kości zastanawiał bym się co by było, możliwe że by Ci odpaliłem Battlefield 3 ale cięło by ci się bo dalej nie spełniało by to wymogów gry.

Ps. jak masz jeszcze jakieś pytanie to wal śmiało :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...