Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie gier

.old

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Zostałem poproszony o nagranie jednej gry przez kolegę :P Konsoli nie mam i niestety nie wiem jak to się robi. Otóż koledze coś się stało z płytą, nie odtwarza się. Więc spytał się czy mogę mu nagrać i powiedziałem mogę. Więc.. Czy jest możliwość nagrania gry na płytkę? Na razie poczytałem o tym do konsoli Xbox 360 i że tam się nagrywa na płyty dual layer, czyli takie dwu-warstwowe, a programem to np. ImgBurn. Lecz poczytałem o tym na PS3 i nie ma zbyt wiele informacji. Więc.. Nagrywanie gier na płyty wygląda identycznie jak na Xbox 360? Da się w ogóle to zrobić?

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Bankowo działa przegrywanie płyty na inny nośnik BR ale trzeba mieć do tego nagrywarkę BR. Czy się da nagrać pobraną grę z internetu to nie mam pewności, W sumie jeśli kolega ma przerobioną konsolę to po co mu płyty skoro i tak przeszło 90% ludzi przerzuca gry na dysk.

Bo przecież chyba On nie ma zamiaru grać na kopii przy nie przerobionej konsoli? Tak się nie da...

Jeśli jesteś zainteresowanym sposobem który znam to wyślij PW a otrzymasz link.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...