Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca zaczynać grę na metin2.pl?

TheGrubyLolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Już od dawna nie gram w polskiego metina i nie wiem czy opłaca się grać. Kont nie mam żadnych i musiałbym od 0 zaczynać. I tu jest pytanie czy się opłaca grać w metina teraz. Już serwerów mniej jest, mniej graczy, 6 lat istnienia itp. Jeśli się opłaca piszcie na jakim serwie najlepiej.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Może najpierw wejdź do gry i zobacz ile się pozmieniało...

Brakuje ci ludzi?...na serwerze s54(wetar) w jinno nie ogarniesz wszystkich sklepów w 2 godziny, tam jest sklep na sklepie. Ludzie wcale nie brakuje, cenny bardzo małe, zarobek prosty, yangi tanie. Jak w domu nie masz co robić, to ściągaj i graj!.

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

Jeśli nie masz z kim grać to wal do mnie! Ja w piątek zaczynam również od zera tylko nie wiem jaki serw wybrać. Ale jak chcesz sobie narzucić " mordercze " tępo gry to ja podziękuję ;)

Zamierzam grać spokojnie, powoli a nie, że w jeden dzień ( pierwszy od zaczęcia gry kompletnie bez eq ) wbijać 30lv. Ja rozumiem mało jest zarobków przed 30 ale dało by się radę.

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Ja gram 2 tygodnie przed fuzją na Solarze do teraz mam 41 mentala eq db biolog zabki skończyłem skille OK i jakoś dla mnie nuda i już nie gra :D

­graphic.png

Opublikowano

Jak zakupisz sobie Yang na allegro, to opłaca się zacząć :D
Ogólnie ciężko teraz nie będzie, może ze spotami :D

Po fuzji jest więcej rzeczy, więcej ludzi, itemy tanieją, dość szybko idzie się dorobić.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Siema.

Już od dawna nie gram w polskiego metina i nie wiem czy opłaca się grać. Kont nie mam żadnych i musiałbym od 0 zaczynać. I tu jest pytanie czy się opłaca grać w metina teraz. Już serwerów mniej jest, mniej graczy, 6 lat istnienia itp. Jeśli się opłaca piszcie na jakim serwie najlepiej.

To że mniej serwerów nie oznacza małej ilości graczy . Wręcz przeciwnie :) Jest sporo graczy na każdym z serwerów jak w 2009 r.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Dokładnie, opłaca się zacząć grać.

Zwłaszcza teraz, gdzie znowu widzimy masę graczy.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Polecam serwer Samos. Latwo zarobic, duzo ciekawych ludzi

co do dh. z kameramoda usunieto dh wiec juz jest malutko, ja gram 4 dni na razie sie z nimi nie spotkalem ( a tluke metiny ile wlezie!!!) :)

OreThemCat

69997536661263266949.png

NIE KLIKAJ W LINK POWYŻEJ BO DOSTANIESZ ZAWAŁU

Opublikowano

Opłąca się i to bardzo.Teraz wszyscy wracają ponieważ była fuzja,jest coraz wiecej graczy,eventy,nowe itemki,mapy itd itd.Ja gram od 2 tygodni i ciesze się ,ze wróciłem ;)

Opublikowano

Nie wiem co to za pytanie: Czy opłaca się grać...

No stary, to zależy od ciebie. Jak masz czas i ochotę żeby w to grać to graj. Jedno ci powiem z dropieniem i expieniem jest masakra, nawet w nocy. Najlepsze godziny do tego to 4-7 jak prawie nikt nie gra tylko szykuje się do szkoły.

TrollololololololololooO!

Opublikowano

Moim zdaniem opłaca się grać, graczy jest dość dużo a ceny niskie (mowa o pierwszym serwerze, dawniej Solar) więc na niego zapraszam

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...