Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] Spambot plemiona

Pear001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A na co ci coś takiego?

Nie prościej użyć ci po prostu taskera?

Albo generatora listy mailingowej w tw stats i wysłania masowej wiadomości?

Myślenie nie boli....

PS:Do moderatora...

Poprzedni post wnosił do tematu sporo , także ostrzeżenie było nie na miejscu wg. mnie.

Nie można ludzią podawać wszystkiego jak na tacy , niech sami też poszukają , a ja podałem tylko gdzie może znaleźć to czego potrzebuje , lecz nie wstawiłem linku.

Opublikowano

Jednak widzę , że masz problemy z myśleniem w dalszym ciągu.

Przykro mi , ale najłatwiejszym sposobem na wysłanie masowego pw jest grupowa , a skoro nie idzie do kilkuset osób na raz to rzutami po 3 ludzi wysyłaj.

Pierw sobie przygotuj liste graczy , po prostu skopiuj z rankingu , użyj konwertera do zrobienia listy z graczami od 1 do 5000 np. :)

I teraz masz możliwość użycia taskera , bądź wkleić w notatnik liste 100 graczy i w notatniku jak będziesz klikać powiel karte z 99 razy , a następnie klawiszem 2 przechodzisz przez karty i klikasz kolejne numerki.

Ale przed klikaniem na 100 kartach graczy zapisz sobie na notatniku sesje , by nie musieć otwierać tego tysiące razy. Potem tylko listy kolejne wklejasz i klikasz ciągle od 1 do 100 , wkleić treść wiadomości i lecisz :)

Chociaż tym sposobem to taskerem możesz nawet.

Użyj do tego jeszcze taskera , aby sobie ułatwić i masz gotowe , a nie jakieś boty... a tak swoją drogą spam na plemionach jest karany banami globalnymi z trwałym usunięciem konta , a linki lub inne tego typu są automatycznie blokowane także nie wiem gdzie masz sens robienia czegoś takiego.

PS:Więcej ułatwiaj sobie zadania botami , a na końcu jak przyjdzie ci gdzieś na priwku bądź na szybkich do walki z jakimś graczem to polegniesz , wiem coś o tym , także lepiej robić to manualnie.

I używaj mózgu jak już go masz....

Myślę , że tak wyczerpująca odpowiedź ci wystarczy , ehh... podać dziecku jak na tacy wszystko ;(

Do czego to dochodzi , a użycie mózgu i własnej inwencji twórczej wynosi 0.0000000000001%

Opublikowano

taką funkcje stworzysz w php ,pewny skrypt i random który losuje liczbe w tym przypadku id ,klika i wysyla wiadomosc , wiadomo trzeba pętle zrobic i ew. cron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...