Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasilacz i karta graficzna co o nich sadzicie

Ja2356

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamowilem zasilacz chieftec gps- 450aa -101a i karte graficzna radeon hd 5450 1gb asus do starszego komputera:p Sa to dobre i wytrzymale produkty? Prosze o dodanie plusow i minusow :P I czy oplacalo sie:D

Opublikowano

Dlaczego biurowy? Jak ja gralem na ati radeonie 1650 pro na 70 fps na srednich wiec nie wiem o co chodzi :P a ta karta jest o wiele lepsza wiec dlaczego tamta miala 70 a ta ma miec 5 fps troche nie czaje :P A kolega z forum jeden sam mi ja polecil do kupna wiec dlaczego tak twierdzisz?

Opublikowano

bo w tej samej cenie można mieć kilka razy wydajniejszą kartę np. taki hd 4850 ok. 150 zł jest kilka razy lepszy

Opublikowano

Mogliscie mi pisac propozycje wczesniej jak o tym temat zalozylem teraz to juz zamowiona :P slyszalem ze na niskich mozna pograc w bf 3 a w lola na wysokich mi starczy lol :)

Opublikowano

Mogliscie mi pisac propozycje wczesniej jak o tym temat zalozylem teraz to juz zamowiona :P slyszalem ze na niskich mozna pograc w bf 3 a w lola na wysokich mi starczy lol :)

Ekhm... Jakoś nie wierze, że ktoś ogarnięty w tym temacie proponowałby 5450 ;xx No ale już nic nie zmienisz :p

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...