Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne pytanie

monsti11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Gram sobie w MC na modzie pokemon i sobie pobrałem launchera. Wszystko cacy gra. Są serwery tego moda. Chce na jakimś zagrać. Jest serwer w głównym menu. Czyli zamiast gr jednoosobowej jest połącz z serwerem. Pod tym jest single player a nie ma multiplayer. Nie chce grać na tym serwie w menu bo jest przeważnie full. Proszę o pomoc. Jak to zmienić, żeby przywrócić Multiplayer.

Macie ss w załączniku. Tam usunąłem trochę nazwy serwera itp. żeby nie reklamować. Proszę o pomoc ;c

post-1010464-0-52383600-1384350117_thumb.png

Opublikowano

To wiem, na pewno da się w plikach to zmienić. Instalacja tego moda jest trudna, a tu to wszystko samo się robi. Tylko jest ten problem, że nie da się grać na innych serwerach ;/ Może wiecie jak w plikach gry zmienić żeby był multiplayer? oni to jakoś zmienili, więc się na pewno da.

Opublikowano

Ponieważ jest to launcher specjalnie do tego servera.

Musisz pobrać nowego launchera innego serva/czystego minecrafta

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

Zrozumcie to, jak był full ten serwer to wywalało do listy serwerów multiplayer. Czyli działało. Grałem na angielskim serwerze i wszystko śmigało. Ale tylko jak jest full serwer bo wywala to listy. Teraz jest off więc do menu. Na tym launcherze grałem na innym serwerze. Tylko jak wejść do tej list ? :/ powiedzcie jak dodać zakładkę Multiplayer

Opublikowano

monsti11

Zrób tak jak mówią czyli zrób czystego minecraft'a, a potem wrzuć ten mod.

Ten Launcher co ty masz jest specjalnie dla tego jednego serwera czyli nie potrzebna mu lista innych serwerów (guzik Multiplayer)

A z dodaniem z powrotem Multiplayer więcej czasu zejdzie niż na czysto zrobić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jezeli to jest mod, to w takim razie sa to preferencje autora :D Aby cos zmienic musisz ogarniac jave lub skontaktowac sie z nim i poprosic o zmiany ._.

40491.jpg

Opublikowano

Witaj monsti11,

Usuń pliki z folderu /%appdata%/.minecraft/, oraz zainstaluj nową wersję - oryginalną, bez modów.

Pozdrawiam,
xAvaterys.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...