Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nidalee AP

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ad nidalee ssie teraz jak gowno, tygrysek resistow nie daje wiec nie wiem po co wzmianka o niej. Pod ap jest bardzo dobra, ale na nizszym elo. :)

Opublikowano

boze... Poziom niektorych ludzi tutaj mnie dobija. Watpie zeby w jakiejkolwiek dywizji ktos unikal 100 procent dzid... Miniony predzej czy pozniej padna pozatym mider powinen sie bardziej na farmie skupic a nie patrzec ciagle na nidalee czy przypadkiem q nie rzuca...

Opublikowano

boze... Poziom niektorych ludzi tutaj mnie dobija. Watpie zeby w jakiejkolwiek dywizji ktos unikal 100 procent dzid... Miniony predzej czy pozniej padna pozatym mider powinen sie bardziej na farmie skupic a nie patrzec ciagle na nidalee czy przypadkiem q nie rzuca...

ojezu nie pierdol

po co kryc sie za minionami jak wystarczy odejsc w lewo /prawo?

gralem na midzie z ahri (d1) tak, i jakos duzo razy go nie trafilem, czasami fuks, 3 na 10 starczyło :P

Opublikowano

@up

Czyli nie nidalee jest uslles. Jak nie potrafisz nia grac to po jaki gwizdek sie udzielasz? Ja moge tak samo powiedziec o ahri, ze mozna jej kulek unikac odchodzac w prawo czy w lewo. Watpie zeby nawet ci najlepsi unikali wiekszosc spearow od ogarnietej nidalee. Dla mnie jest ona jedna z lepszych postaci i swojego zdania nie zmienie. Potrafie nia grac i nie mam problemow z trafianiem w innych. Adc poprostu rozpuszcza sie przy kontakcie z dzida. Chwila i go nie ma, takze...

Opublikowano

ojezu nie pierdol

po co kryc sie za minionami jak wystarczy odejsc w lewo /prawo?

gralem na midzie z ahri (d1) tak, i jakos duzo razy go nie trafilem, czasami fuks, 3 na 10 starczyło :P

jak nie umiesz grać to nie trafiasz, prosta sprawa.

@top

postać bardzo fajna, daje dużo frajdy z gry, ma duży dimejdż JEŚLI SIĘ POTRAFI GRAĆ, bardzo mobilna.

Opublikowano

jak nie umiesz grać to nie trafiasz, prosta sprawa.

@top

postać bardzo fajna, daje dużo frajdy z gry, ma duży dimejdż JEŚLI SIĘ POTRAFI GRAĆ, bardzo mobilna.

ok dziwne że wszystkie szły na niego ale unikał

no cóż

są prosy którzy mają

PROdiction i trafiają ^_^

@ ja się już udzielać nie będę.

Opublikowano

Dodgeowac dzide nie jest trudno, ale kazdy, nawet z tych prosow kiedys ja zlapie...

AP nidalee koxi, jezeli twoj team ogarnia, ze rozpoczynaja teamfight kiedy ktos musi cofnac po trafionych dzidach :)

Anyway wole offtank nidalke :D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Jest dobra i tyle. Banalna farma. Jeden z najlepszych burstów na 6. Do tego heal KTÓRY DAJE AS ludzie no dobra nooby o tym zapominają patrząc tylko na heal. To właśnie ad nida na topie jest taka sobie. Fakt na,lini ciężko z nią wygrać ale potem nic nie robi za bardzo. Ani się nie wbije a budujesię ją tak że raczej aa robi niezbyt wielę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...