Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Tak spinaja polaczki <3

ReccFart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiec wbijam tu screena :D goscie sie spinali z nami bo grałem soraką adc dla zwaly :D i sobie tam pisałem raz na jakiś czas "Wee ale lumsy puszczaja ulty na sorake 3v1" "Alee napy 5v1 na sorake XD"

UWAGA: to jest tylko pokazany screen jak nas zwyzywali po meczu, który i tak przegraliśmy :D ale w grze spinali jak uj :D

http://fotoo.pl//out.php?i=649975_beka-z-typow-.png

oceńcie sami, oraz możecie też opisać własne akcje co robią polacy na lolu :D

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano

czy ja wiem czy takie nic nadzwyczajnego... grałem z nie jednym polakiem, który jakoś potrafił się dostosować do tego co ma robić i nie spinał się o nic a to była porażka xD

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano

Też trafiam na ogarniętych polaków ale to zazwyczaj (tak myślę) 18+, bo w Polsce 80% graczy lola to 10-15 lat, którzy nie wiedzą co to teamwork.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

to jest wogole bez sensu ... co ty chciales mi tu pokazac? ze przegrales gre i zostales wysmiany, wiec chciales sie odegrac i wysmiac ich?

@techl4nd to ty grasz? bo jak widze ze klniesz i wyzywasz juz w lobby to powodzenia w wygraniu gier :> po za tym znam osoby w podanym przez ciebie przedziale wiekowym ktore graja na tyle dobrze w lola by aktualnie znajdowac sie w platynie ;) a nie w silverze V co sie rowna z brazem, jak ty

Opublikowano

to jest wogole bez sensu ... co ty chciales mi tu pokazac? ze przegrales gre i zostales wysmiany, wiec chciales sie odegrac i wysmiac ich?

@techl4nd to ty grasz? bo jak widze ze klniesz i wyzywasz juz w lobby to powodzenia w wygraniu gier :> po za tym znam osoby w podanym przez ciebie przedziale wiekowym ktore graja na tyle dobrze w lola by aktualnie znajdowac sie w platynie ;) a nie w silverze V co sie rowna z brazem, jak ty

Chłopcze gram w lola od wakacji, z B3 do S5 wbiłem w 2 dni ;o

Pozatym nie widziałeś wcześniejszych rozmów, że były 3 trolle i wszyscy to polacy ;*

PS skąd wiesz ile latek mam?

Shady

Opublikowano

Chłopcze gram w lola od wakacji, z B3 do S5 wbiłem w 2 dni ;o

Pozatym nie widziałeś wcześniejszych rozmów, że były 3 trolle i wszyscy to polacy ;*

PS skąd wiesz ile latek mam?

nie wspomnialem nic a nic o twoim wieku , probujesz mi cos zarzucic?

powiedzialem ze prawdopodobnie jest duuuzo mlodszych od ciebie ktorzy graja lepiej, jak ty piszesz na starcie "skurwysyny jebane" to sie zastanawiam czy jest tak jak mowisz ;]

po za tym (nie mowie ze to zly wynik), ale zajelo ci to 5 dni a nie 2 :)

Opublikowano

Słuchaj, nie podałem żadnego przedziału wiekowego :P

Mówię ci, nie gram dobrze ale przynajmniej potrafię wycarrować rankeda :) Pozatym to nie był start, gdybyś zobaczył co oni pisali i co oni do mnie pisali to byś tak samo zareagował, chyba nie lubisz 3x troll nie? Mi już nerwy siadły. Wcale nie powiedziałem że dobrze gram.*

Shady

Opublikowano

Też trafiam na ogarniętych polaków ale to zazwyczaj (tak myślę) 18+, bo w Polsce 80% graczy lola to 10-15 lat, którzy nie wiedzą co to teamwork.

mowisz ze nie podawales zadnego przedzialu w ktorym gracze sa dzieciakami i nie wiedza co to teamwork?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...