Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba do SPECÓW!

MamBaoBao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam laptopa Sony Vaio VPCEB4S1E, jest on słaby. Więc postanowiłem go sprzedać. chciałbym abyście "złożyli" mi komputer do 2,500 zł, aby szły na nim gdy typu bf4 itd... itd... Te najnowsze :D Chodzi mi tutaj o cene o gdzie moge kupic te czesci wraz z obudowa. myszke, sluchawki i monitor mam.

20130708137332081187167.png

Opublikowano

Mogą być używki ?

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Za dopłata bodajże 60zł

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Windows Oryginalny kosztuje min.150zł więc jeśli chcesz taniej to śmigaj do jakiegoś informatyka :P

Opublikowano

Przecież jak zrobisz OC karty z mojego zestawu to osiągniesz tą samą wydajność co karta od RADTORA

Jeśli nie umiesz to jest dużo poradników , a 200zł piechotą nie chodzi :D

Opublikowano

Przecież jak zrobisz OC karty z mojego zestawu to osiągniesz tą samą wydajność co karta od RADTORA

Jeśli nie umiesz to jest dużo poradników , a 200zł piechotą nie chodzi :D

Ale gtx 760 też da się podkręcić i przegoni podkręcone Radeon r9 270x, a 4GB RAM więcej też się przyda.

up Jeśli dołoży to czemu nie:

http://techplanet.pl/produkty/karty-graficzne/asus-geforce-gtx770-directcu-ii-oc-2gb-ddr5256bit-dvihdmidp-pci-express,38740.html

Ale w tym budżecie nie da rady.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...