Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry czy zły komputer?

MamBaoBao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pragnę kupić sobie komputer. Nie ma on być z NASA, aczkolwiek chcę, aby działało na nim wiekszosc gier, np Battlefield 4, czy cod ghosts. Mój budżet wynosi 2 5OO zł. Na allegro znalazłem coś takiego

http://allegro.pl/komputer-i5-4x3-6gh-ddr-8g-gtx650-2g-hdd-1tb-wifi-i3672272517.html

Co o nim sądzicie. Nie potrzebuję i7 i 8 rdzeniowego komputera wystarczy mi i5.

20130708137332081187167.png

Opublikowano

za 2 500, to kupisz sobie "takiego z nasa" Napisz w dziale Komputery żeby ktoś Ci zrobił listę części, lepiej na tym wyjdziesz, niż zamawiając od razu złożonego.

bez problemu w najnowsze tytuły gier tj. MAX PAYNE3,GTA5,FIFA13,WATCH DOGS

szkoda że GTA V niema na PC xD ale co tam, tylko z tym zestawem zagrasz xD

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

UP. Ty serio mówisz? o.O czy trollujesz? :D

Serio serio, 2 lata temu sobie złożyłem za 1700, i gram do dziś w nowe gry, na minimum średnich.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Czyli mam napisać w dziale, komputery, tak? I oni mi podadzą części? Nie jestem pełnoletni, mam zaledwie 13 lat, tak wiem mało ;(. Tylko nie wiem kto mi go potem złoży, plus jeszcze obudowa. Sam składać nie umiem ;(

20130708137332081187167.png

Opublikowano

na niektórych stronach oferują od razu złożenie, gdzieś powinny też być kody na darmowe składanie i dostawę na morele.net o ile złożysz zamówienie na ileś tam zł. (skoro masz 2500zł do dyspozycji, to powinni na luzie przyjąć tą zniżkę)
Napisz w dziale komputery, tam Ci wszystko wytłumaczą, itp. itd.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Czyli mam napisać w dziale, komputery, tak? I oni mi podadzą części? Nie jestem pełnoletni, mam zaledwie 13 lat, tak wiem mało ;(. Tylko nie wiem kto mi go potem złoży, plus jeszcze obudowa. Sam składać nie umiem ;(

Spokojnie. Aby zamówić nie musisz być pełnoletni. Komputer złoży ci sklep z którego kupisz części. Dostaniesz całą skrzynkę i będziesz musiał tylko kable podłączyć do gniazd ;)
Opublikowano

Nie kupuj gotowców. Złóż sobie sam albo kogoś poproś o to, polecam zamawiac części na agito.pl. Niedawno złożyłem nowy pc, BF4 na wysokich bez problemu i wszystkie gry działają, a kupiłem części za 1500 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...