Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Składak do 2500zł :)

dickymickey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym Was prosić o złożenie mi jakiegoś komputera do 2500zł ( najlepiej na morele.net). Powiem tak...

Chciałbym żeby był Intel I5 ale żeby troszkę przyoszczędzić mógłby być jakiś lepszy AMD.

Co do karty graficznej to mogłaby być jakaś słabsza niż Gtx670 bo muszę się wyrobić cenowo :P

Zależy mi tylko na wszystkim oprócz systemu. Pozdrawiam

Opublikowano

Zamiast 8 GB ramu warto byłoby zainwestować w 280x, ale to jeżeli jest możliwość nagięcia budżetu.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ogólnie zależy mi żeby komputer był taki abym mógł na maksymalnych wymaganiach mógł sobie spokojnie grać i ew. nagrywać z Warz ( The infestation) bez ścinek itp.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Troszkę odkopię pytanie. Co powiecie jeszcze o tym komputerze?

http://allegro.pl/pc-gracz-amd-fx-6300-6x4-1ghz-8gb-1tb-gtx670-2gb-i3707159320.html

Sprawdziłem części na morele.net i jakbym składał ,,to'' na morele wyszło mi ponad 2600zł a na aukcji mam za 2449. ( zawsze jakaś myszka będzie xD )

CO sądzicie?

Nie bierz tego. To słaby i źle złożony zestaw. Ten podany wcześniej jest o wiele lepszy.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...