Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Robić osobnego dropa?

Kamyk0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. mmam takie pytanko Gram na pl'u mentalem 75 eq dobre (m.in truciak+9 sr 28 itp) silne g

Moje pytanie dotyczy czy robić dropka WP ? Czy dropić mentalem (dla mnie najlepiej na dt na metkach,ponieważ nikt nie ksuje itp)

Jest potrzeba robić dropka ?

Opublikowano

Siemka. mmam takie pytanko Gram na pl'u mentalem 75 eq dobre (m.in truciak+9 sr 28 itp) silne g

Moje pytanie dotyczy czy robić dropka WP ? Czy dropić mentalem (dla mnie najlepiej na dt na metkach,ponieważ nikt nie ksuje itp)

Jest potrzeba robić dropka ?

Pewnie. Na DT dropi sporo kamoli na metkach mordu i KU + do tego dochodzi szybkie nabijanie rangi i kowal ;d

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

zanim dobijesz dobry lv Wp na te metki to minie sporo czasu, mniemam że chciałbyś mu dobić 75lv by truciakiem bić, ale zanim zrobisz mu skille oraz jako takie eq, to w tym czasie tym mentalem zarobisz z 15x w czasie gdybyś expił wpka ... mental ma sporo defa, a te 1k-2k hit... nie zbawi Cię :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jezeli tak bardzo bys chcial miec WP, mozesz go zrobic, sam osobiscie wlasnie robie WP na tym samym koncie, bo puudelka z is. A mentalem mozesz podropic, zeby zarobic na PD, etc.

Chociaz to Twoj wybor, czy bd miec taka czy taka postac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...