Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Riven OP

MorN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rankedy off więc chciałem zagrać pierwszy raz Riven oto efekt :
42144835184715585049.jpg

Farma słaba, bo szybko osiągnąłem full build. Oczywiście lose, bo 2 bronze w teamie i na bocie polski premade :D Thresh grał bez flasha ;f Ale penta była ;x

Opublikowano

btw.

lw+czarny tasak

niezłe połączenie gówno dające.

powiedz ty mi jeszcze że omena nie zamieniałeś jak GA pasyw się odnawiał

P.S.

nie umiesz carrować to siedź cicho :D

tak wiem, miałeś brązów w teamie i przegrałeś

Opublikowano

Sam wbilem golda po 17 meczach o.O

Nie umiem nia carrowac bo pierwszy raz grałem ta postacią, poza tym gram only jungle i tam wiem jak carrowac. Co do buildu to tak na szybko brałem nie zastanawiałem się. Btw nawet nie starałem się carrowac, bo to normal, wystarczyło mi żebym miał satysfakcję z wygranej na mojej linii a nie gry.

Widzę, że napisanie posta na mpc liczy się z hejterstem. Zawsze ;d

Opublikowano

Hehe :D Ja lubię ludzi co piszą "to przez noob team". Prawda jest taka, że Riven to takie op gówno, że mając full build wjeżdzasz z buta i triple killa to masz już z samych autoattacków i ult więc jakim cudem nie mogłeś wykerować?

Rozumiem jakbyś grał jakimś ADC bo są papierami ale Riven? Według mnie powinni ponownie dać ją za 6300 co by zmniejszyło liczbę osób, które grają nią. 90% osób nie potrafi wykorzystać jej potencjału i bezmyślnie spamują Q+Q+Q ;D

Opublikowano

Rozumiem jakbyś grał jakimś ADC bo są papierami ale Riven? Według mnie powinni ponownie dać ją za 6300 co by zmniejszyło liczbę osób, które grają nią. 90% osób nie potrafi wykorzystać jej potencjału i bezmyślnie spamują Q+Q+Q ;D

I tutaj walnąłeś podstawowy błąd, ponieważ stwierdziłeś że po podwyższeniu ceny byłoby mniej graczy grający Riven co jest nieprawdą, po prostu zmniejszyłaby się ilość osób ZACZYNAJĄCY grać Riven.

Wracając do tematu, może jest OP, ale z mojego doświadczenia wiem, że to co zbyt mocne szybko się nudzi, dlatego ja preferuję trudniejsze champy, ponieważ nauka gry nimi jest o wiele trudniejsza i bardziej satysfakcjonująca.

Opublikowano

MoM w tej grze był zbędny, bo miałeś GA i powinieneś koncentrować się na one-shootowaniu przeciwników, czyli BT byłby lepszą opcją.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Hehe :D Ja lubię ludzi co piszą "to przez noob team". Prawda jest taka, że Riven to takie op gówno, że mając full build wjeżdzasz z buta i triple killa to masz już z samych autoattacków i ult więc jakim cudem nie mogłeś wykerować?

Ta, tylko że ja dostawałem ulta od leony, potem kolejny stun od niej i mnie już nie było ;D

Mnie zawsze focusowali a mój team stał i się kręcił w kółko zamiast cos robić ;D

Btw. nie płacze, że przegrałem. Mówie tylko, że miałem beke z polskiego bota i full ad dariusa bronze ;D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

screen nie dziala mozesz jeszcez raz pokazac nam? co do tytulu to rzeczywiscie riven to ostatni bardzo dobry top raczej w jungli sie nie sprawdza ale early ma bardzo mocne, to typowy snowball keruje gry.

kto tak uwaza lapka w gore!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...