Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3 - Nie dostaję osiągnięć.

Natan17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.

Ostatnio Pogrywam sobie w GTA V na PS3.

Po odpaleniu GTA Online jakoś tak nie dostaję osiągnięć w GTA V

np. Osiągnięcie - ,,Czerwona Mgła - Ukończ wszystkie rzeźnie" = Zrobiłem a osiągnięcia nie dostałem

albo Osiągnięcie - ,,Kapucha na sałacie - kup firmę Dowtown Cob Co. i zalicz dowolny prywatny kurs" = zrobiłem a osiągnięcia nie dostałem.

Wiecie czemu ich nie dostaję ?

Wiem że pewnie coś zrobiłem źle i jestem debilem robiąc kolejny temat ale i tak proszę o pomoc ;)

PS. Podobno po premierze PS4 , internet w PS3 ma być z abonamentem ( jak w XBoxach ) , wiecie ile to będzie tak przypuszczalnie kosztować ?

Opublikowano

PS. Podobno po premierze PS4 , internet w PS3 ma być z abonamentem ( jak w XBoxach ) , wiecie ile to będzie tak przypuszczalnie kosztować ?

Wątpię że tak będzie :D A nawet jak będzie to bedzie kosztować ok 195zł / rok lub 27zł / miesiąc (przecież to PS Plus). Co do trofeów - albo ty coś źle robisz albo są zbugowane ;) Posprawdzaj w innych grach czy ci wpadają.

Opublikowano

Tutaj nie ma co wątpić, po premierze PS4 nic się nie zmieni, nadal za darmo będzie można grać na PS3 i PS Vita a abonament PS Plus będzie tylko wymagany w przypadku nowej konsoli.

http://www.computerandvideogames.com/413823/sony-ps4-multiplayer-fee-will-fund-improvements/

Co do trofeów, albo się zbugowały albo wpadną jakoś później, zawsze też przecież możesz powtórzyć sobie misję :)

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...