Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Czo te polaczky takie flejmiące ;_;

AdriaN1392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1384284370-U998561.jpg

Fajny polaczek był premade z nocturnem i dawali sobie obydwoje ulty po to żeby mnie zabić. I potem nie widzieli, co mi odpisać, to było "Oh jak ta twoja matka dobrze ssie pod biurkiem BRONZIE (tak oni pisali z błędami). Tracę wiarę w nasz kraj...

(Właśnie mi piszę, że zakłada konto żeby to zdissować). xD

Opublikowano

Hmmm wypowiem sie w tej sprawie nie cisnol bym go bez powodu chodzilo o to ze zdrobil 0/3 mf i napisal na allu "polaczki biedaczki" ja nic do niego nie pisalme zgadalem sie z noc zeby go ciagle zabijac wiec zaczol nam cisnac od szmat i i zaczol obrazac nasze matki mam tylko 1 ss bo wiec nie zrobilem bo wyzucil mnie ze znajomuch ale bym tam fragment w stylu: ty szmato zamknij morde nie masz matki" oto jedyne ss jakie zrobilem moze marny dowod ale zawsze cos

http://scr.hu/2db/v73bo
Opublikowano

Poza tym nienawidze takich falszywych ludzi jak on najpier wszystkich obraza a potem udaje swietego fajnie jak by riot udostepnich historie czatu z tamtego arama wszyscy by zobaczyli jak z niego falszywy czlowiek

Opublikowano

dobra wysyłaj dziada do saportu nie ma pierdolenia się z takim polakiem

Opublikowano

Ja nie spinałem się jak mnie zabijaliście, tylko wy na mnie 2 ulty jak byłem najmniej nafeedowany po to żeby się zemścić... I chyba chodzi o to, że ja Cię reportuje i igonoruje, kc.

Opublikowano

idźcie sobie kupcie po skórce lub skoczcie na lodzika i będzie pokój.

Najśmieszniejsze jest to, że flejmiliście się na ARAM'ie.. ARAM to mapa do rozerwania się po przejebanych rankedach bo nie musisz się starać i tak naprawdę nie mogą Cie zreportować za złą grę :>

Opublikowano

Zrobić ci Tutorial do reportowania i ignorowania?

Non-Sens temat.

Brawo dla pana ,do psychiatry zapraszam.

Dla tego co ,, skarży '' nie powinieneś zakładać tematu, ja jakbym za takiego każdego polaka zakładał na moim smurfie mialbym 100 tematów.

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

Zrobić ci Tutorial do reportowania i ignorowania?

Non-Sens temat.

Brawo dla pana ,do psychiatry zapraszam.

Dla tego co ,, skarży '' nie powinieneś zakładać tematu, ja jakbym za takiego każdego polaka zakładał na moim smurfie mialbym 100 tematów.

spoko ze atakujesz mnie chyba nie przeczytales moich komentarzy.Pozdro to ja tu jestem ofiara nie on

Opublikowano

To ze ktos wgl wyzywa wcześniej zapraszając do znajomych to jest szczyt lewactwa. Wstydź sie Lewaku! Tym bardziej , że to był ARAM

~Spłoniesz!

Opublikowano

On mnie zaprosił. ;c Czo ten lampard. I ostatnio do mnie napisał, "Oh mam cie nadal w znajomyH smieciu?" I tyle xD Dobra moim zdaniem można to zamknąć, ponieważ to temat tylko do kłutni.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie ma sie co dziwic taka mentalnosc polaczkow jak nie poflamują to by chyba gorączki dostali w sumie nie rozumiem ich zachowania dlatego niedlugo wynosze sie z tego serwera na eastowy moze bedzie tam lepiej bo u mnie na diament 1 to nawet na eascie bardzo flamują

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...