Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dotyczące wymagan Darkorbit , LAgi ? Pomocy

lukas6576

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam posiadam system windows 7 , Procesor AMD Athlon DualCOre M320 2.10 GHz , 3 Gb Ram , i mam problem bo mam lagi w grze ;/// , mam wyłączoną grafike w grze itd itp a i tak mam wielkie lagi co mam zrobic ?

Opublikowano

Wszyscy mają lagi - to nie wina kompa, a raczej serwera.

W godzinach szczytu widać to dokładnie, oprócz tego - grę ciągle modyfikują - a to pociąga za sobą aktualizacje i błedy programowe do których się darkorbit przyznaje i czasem za nie przeprasza.

Opublikowano

Lagi i sciny podczas gry nie zaleza od kompa , u mnie w domu mam dobrego kompa ale neta slabego i scina nieraz masakrycznie . W szkole sa kompy bardziej slabe ale jest wykurwisty net i nie ma zadnych scin.

Wiec sciny sa przez Neta.

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Chodzi Ci o mała liczbę fps czy masz jakieś opóźnienie w tym co robisz.. Np. Zaznaczasz kogoś a bierze Ci na target za 3 sekundy

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Wiem w czym problem. Ja też mam lagi gdy na zwykłej stronce Darkorbit jest włączona strona np. Skylab, profil pilota itp. Wtedy jest prezciążenie Flash Playera. A gdy włączam Hangar i zostawiam tak jak jest to w grze nie ma kompletnie lagów, gra działa płynnie. Zobacz czy tobie to pomoże, bo mi to bardzo pomaga więc może mamy ten sam problem :)

Opublikowano

To wina Flash Playera, nie Darkorbit (albo przeglądarki). Jak każdy wie Firefox służy do sciągania z neta, Chrome to siedzenia na necie (tak samo jak Opera) a Explorer słuzy do usuniecia na kazdym kompie.

Ale w tym przypadku na Firefox'ie Darkorbit działa dobrze i malo osób ma z tym problemy

Opublikowano

Czemu myślisz że on ma problemy z Flash Playerem?

Polecam Ci zainstalować Google Chrome, zobaczyć czy masz procesy które kradną Ci szybkość transferu danych i ewentualnie format kompa.

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Google Chrome to naprawdę super przeglądarka - nie mówię inaczej... Każda jest fajna, tylko że każda ma inne funkcje itd. Dla mnie Chrome jest dobra do przeglądania stron itd, ale nie grania w darkorbit... A wiecie dlaczego ? gdy się pisze na czacie darkorbit „ą” to jak się sporo napisałeś i nagle tak „ą” , to ci wszystko kasuje... Tylko taką wadę widzę w Chrome... Tak to jest spoko...

Co dziwniejsze - piszę z opery tą literkę nawet długi ciąg i nic...

z mozilli to samo... :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...