Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Sponsorem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam wykupione na dłuższych okres dwa dedyki o parametrach:

Procesor: Intel Xeon E5-2670 rdzenie 8/16 zagar 3.3GHz

Pamięć ram: 128GB

Dysk Twardy: Intel SSD DC S3500 6GBs 2x160gb SSD

łącze: 1GBs

Maszyna zakupiona na:

www.ovh.pl

Stoi już dłuższy czas.

Wymagam:

- Ukończonych plików

- Dobry pomysł na serwer

- Zrobionej strony

- Dobrego Grafika

- Dobrej reklamy

Kontakt: GG 35871092

Opublikowano

-ile chcesz % ??

-oferujesz dedyk + zabezpieczenia

- masz licencję na forum ipb

- zakupisz domene, hosting, stronę

- Możemy się dogadać ;)

- Tak.

- Nie.

- Nie. Aczkolwiek w ostateczności mogę.

Opublikowano

Tak warnox aka. Adaś. Najpierw polecałbym leczyć analfabetyzm, potem się brać za robienie serwerów. Nie polecam. Totalne dziecko...

Z takim podejściem daleko nie zajdziesz :)

Znam Adama no już dosyć długi czas i razem robimy serwer, nie powiedziałbym, że to takie dziecko, raczej spodziewał bym się tego po tobie sądząc po twoich postach.

Co do analfabetyzmu, myślę, że stara się pisać normalnie. Smianie się z osób z analfabetyzmem to jest już brak kultury i hamstwo. Tak jakbyś śmiał się z osoby na wózku, która wcale nie wylądowała tam z własnej winy.

Opublikowano

Tak warnox aka. Adaś. Najpierw polecałbym leczyć analfabetyzm, potem się brać za robienie serwerów. Nie polecam. Totalne dziecko...

Z takim podejściem daleko nie zajdziesz :)

Znam Adama no już dosyć długi czas i razem robimy serwer, nie powiedziałbym, że to takie dziecko, raczej spodziewał bym się tego po tobie sądząc po twoich postach.

Co do analfabetyzmu, myślę, że stara się pisać normalnie i nie wiem jak ci się wydaje, ale analfabetyzmu nie jest tak łatwo wyleczyć. Z tym się rodzisz i pozostajesz do końca życia. A śmianie się z osób z analfabetyzmem to jest już brak kultury i hamstwo. Tak jakbyś śmiał się z osoby na wózku, który wcale nie wylądowała tam z własnej winy.

Panowie, ten temat dotyczy sponsoringu ;)

Dla wykonawców 50%+ z is. Jak będzie projekt bardzo dobry to się zadowolę tymi 30% nawet :)

Opublikowano

po 1 chce powiedzieć ze nie szukam sponsora tylko zapytałem się co oferuje (Moim sponsorem jest entergame)

oj Krzysiek :/

potrafię więcej niż większość osób z tego forum

wbij na

http://tyriamt2.pl/

zobacz rzeczy w Pythonie i gwarantuje ci ze na forum jest max 10 osób które po trafią zrobić to co ja

a to co ??

chcesz się odegrać ze "ktoś" wbił na twoje konto moda i usunął połowę działu WWW

chce też podkreślić ze to co umiesz w stronach www zawdzięczasz mi , już nie pamiętasz jaki buł z cb "wielki web master" co pod odebraniu zlecenia pisał do mnie abym zrobił tą stronę a ty mówiłeś ze to ty , hahahahahh

Opublikowano

po 1 chce powiedzieć ze nie szukam sponsora tylko zapytałem się co oferuje (Moim sponsorem jest entergame)

oj Krzysiek :/

potrafię więcej niż większość osób z tego forum

wbij na

http://tyriamt2.pl/

zobacz rzeczy w Pythonie i gwarantuje ci ze na forum jest max 10 osób które po trafią zrobić to co ja

a to co ??

chcesz się odegrać ze "ktoś" wbił na twoje konto moda i usunął połowę działu WWW

chce też podkreślić ze to co umiesz w stronach www zawdzięczasz mi , już nie pamiętasz jaki buł z cb "wielki web master" co pod odebraniu zlecenia pisał do mnie abym zrobił tą stronę a ty mówiłeś ze to ty , hahahahahh

Twoje umiejętności polegają na kopiowaniu kodu z ElitePvP? Ostatniego zdania nie zrozumiałem, bo jak mi mówiłeś masz analfabetyzm, ale przynajmniej starałbyś się to napisać jako tako, żeby chociaż mogło się to przeczytać. Co do włamania na konto moderatorskie, to twoja praca poszła w błoto, bo nie było w związku z tym żadnych konsekwencji, gdyż mamy XXI wiek i możemy spokojnie zobaczyć kto to ;) Makin dał mi IP i chwilę później miałeś spalony rutern, a więc chyba ty straciłeś na tym. Nie mam zamiaru dyskutować z tobą, bo na prawdę zachowujesz się jakbyś wyszedł z szpitala psychiatrycznego.

A i gwarantuję Ci, że żaden z twoich serwerów nigdy nie wystartuje ;)

Opublikowano

Witam, posiadam wykupione na dłuższych okres dwa dedyki o parametrach:

Procesor: Intel Xeon E5-2670 rdzenie 8/16 zagar 3.3GHz

Pamięć ram: 128GB

Dysk Twardy: Intel SSD DC S3500 6GBs 2x160gb SSD

łącze: 1GBs

Maszyna zakupiona na:

www.ovh.pl

Stoi już dłuższy czas.

Wymagam:

- Ukończonych plików

- Dobry pomysł na serwer

- Zrobionej strony

- Dobrego Grafika

- Dobrej reklamy

Kontakt: GG 35871092

A to nie jest tak, że pliki chcesz podpieprzyć ? No nie wiem, widziałem co było z aline, aż w końcu nie powstał

[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

Opublikowano

A to nie jest tak, że pliki chcesz podpieprzyć ? No nie wiem, widziałem co było z aline, aż w końcu nie powstał

Z Aline sam pliki kupowałem i miałem je sam sobie podpieprzyć? :D:D:D

Opublikowano

Z Aline sam pliki kupowałem i miałem je sam sobie podpieprzyć? :D:D:D

Nie o to mi chodzi kolego, o ile wiem to je "skopiowałeś" i mieliście jakieś tam spory z sheilem o to

[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

Opublikowano

Nie o to mi chodzi kolego, o ile wiem to je "skopiowałeś" i mieliście jakieś tam spory z sheilem o to

O ile wiesz to nic nie wiesz... Żadnych kopii nie było, nie jesteś w temacie, wyjdź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...