Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zarobek i itp.

MiloszG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Gram na PL-u.

Mam uzdro 25lv bron- eventowka, reszta +3. Mam magiczne kolce oraz jakis tam slaby kleinot zycia(po lewej sie zaklada) Smok 2lv

406 PU

Jak szybko wyexpic pu? Ile ich potrzebuje? Jak zarobic? Jak wbic szybko lv petowi? Mam 38 kk funduszy. Jest to moja 1 postac.

Opublikowano

Czesc. Gram na PL-u.

Mam uzdro 25lv bron- eventowka, reszta +3. Mam magiczne kolce oraz jakis tam slaby kleinot zycia(po lewej sie zaklada) Smok 2lv

406 PU

Jak szybko wyexpic pu? Ile ich potrzebuje? Jak zarobic? Jak wbic szybko lv petowi? Mam 38 kk funduszy. Jest to moja 1 postac.

Nie wyexpić PU, tylko np. wbić... Wyexpić to ty możesz postać.

PU nie trzeba dużo. Teraz rób misje na drzewoludy. Pomiędzy 65-75 są 3 questy, które dadzą łącznie 3.5k PU na sucho. Do tego dochodzi quest na weterana na 100 poziomie, który daje 1k PU. Daje to łącznie 4.5k PU na sucho. Jeśli użyjesz platynki na pu, to Twoje PU zostanie pomnożone przez 3, co da 13.5k PU. Na tym etapie możesz nabić PU tyle, ile starczy do max lvl zadania z drzewoludami, czyli (chyba) około 4-5k.

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...