Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Client Data Error, Please Reinstall Client

qwincy123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem że kiedy odpalam Dragon Nesta EU wyskakuje mi taki kumunikat : Client Data Error, Please Reinstall Client i luncher sie nie włączy.

Próbowalem już chyba wszystkiego odinstalowalem i zainstalowałem na nowo dalej to samo, potem zrobilem tak samo na drugim dysku i też nic. Zrobilem skan kompa dalej to samo, wyłączylem antywirusa a problem dalej wraca. na koniec wkur..... odinstalowałem system i odnowa zainstalowalem i na świeżym systemie też tak się robi. Tylko za pierwszym razem po zainstalowaniu dnluncher zupdauje się i włonczy i jest git ale po wyłonczeniu i włonczeniu gry zaraz po instalacji ten problem pojawia się ponownie. Ja już nie wiem co robić ;(

PS. Mam system Windows XP Home Edition, (próbowalem z SP2 i SP3). A dawniej DN Eu śmigał mi bez problemu. Proszę o pomoc i z góry dzieki.

Opublikowano

Według komunikatu, masz nie aktualnego klienta.

Wyłączyłeś zaporę systemową?

Zaktualizowałeś sterowniki do karty graficznej i DirectX.

Opublikowano

Tak mam szystko to co przedtem jak działał nawet confingi, ale myslę ze to wina Shandy po ich updatach. Ja mam XP to moze przez stary system. W supporcie nie piszą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...