Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pd za werbowanie przyjaciol

OreThemCat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wiec wchodze w link zeby dosac darmowe pd na start rejestruje sie, wszysko ok i wchodze do gry daje is< klikam i 0 eq w depozycie probowalem na kilka kont i nic ;d czytalem tez poradniki jak dostac ale nadal to samo, prosze o pomoc

OreThemCat

69997536661263266949.png

NIE KLIKAJ W LINK POWYŻEJ BO DOSTANIESZ ZAWAŁU

Opublikowano
Wszelkie nagrody za poziom, nie są dopisywane automatycznie, trwa weryfikacja, czy konto nie było zakładane przez tę samą osobę, w celu nabicia nagród.
Opublikowano

Nie dziala od razu - probowałem.

Trzeba troche poczekac

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Musisz poczekac kilka godzin, z ta weryfikacja nie jest tak do konca, bo mi za wszystkie dropki normalnie dodaje nagrody(cukier dla konia), tylko trzeba poczekac .

sstwc.jpg

Opublikowano

Co wy gadacie, że nie działa.. Po stworzeniu postaci czekasz 5min, wchodzisz w IS przez grę, klikasz na takie czerwone kółeczko po prawej stronie, klikasz obok zdjęcia PD przydziel. Po tym otwierasz u dozorcy/przez eq zakładkę is i odbierasz

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

gadałam dziś z gm na negrosie o tym. podobno są jakieś opóźnienia na stronie po fuzji i werbowanie nie działa. błąd jest zgłoszony i czeka ponoć na naprawę. aż żal ściska nie powiem co na ten team, fuzje zrobili to się tysiąc rzeczy sypie -.-

who cares?

Opublikowano

gadałam dziś z gm na negrosie o tym. podobno są jakieś opóźnienia na stronie po fuzji i werbowanie nie działa. błąd jest zgłoszony i czeka ponoć na naprawę. aż żal ściska nie powiem co na ten team, fuzje zrobili to się tysiąc rzeczy sypie -.-

Trochę to dziwne bo mi przed chwilą przydzieliło tego pd, i nawet długo nie czekałem, może to zależy od konretnego serwera bo ja to robiłem na diumar i działa.

Napisz do supportu że Ci pd nie doszedł może cos z tym zrobią.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

To sie cos spieprzylo bo ja zalozylem konto 4 dni temu dropka i nadal nie mam PD

Ale mi sie wydaje ze to usuneli bo kiedys bylo zarejestruj sie i dostan PD a teraz tego nie ma

Opublikowano

To sie cos spieprzylo bo ja zalozylem konto 4 dni temu dropka i nadal nie mam PD

Ale mi sie wydaje ze to usuneli bo kiedys bylo zarejestruj sie i dostan PD a teraz tego nie ma

Możliwe, że naprawdę weryfikują np. Maile, albo IP.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Też się mi tak wydaje, bo poznikały reklamy z tą informacją (albo ja ich nie zauważam :D).

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Dostaje się pd,trzeba rozprowadzić w is teraz dostaje sie tam gdzie przedmioty depozytu.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Dostaje się pd,trzeba rozprowadzić w is teraz dostaje sie tam gdzie przedmioty depozytu.

Nie pie***l glupot bo juz sie nie dostaje , wylaczyli ta opcje na jakis czas widocznie bo kolega od tygodnia nie dostal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...