Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 1950

GoldeN:#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym taki

http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_zestawy_komputerowe_na_pazdziernik_2013?page=0,5

Tylko, ze zamast i3 jakis i5 i bez napedu i obudowy. Myslalem tez nad tym zeby kupic 2x 4gb RAM bo jednak te 4 gb ramu to malo, sam cod wymaga 6gb. Tylko, ze wtedy nie zmiescilo by sie to w 1900zl, no chyba, ze kupilbym uzywanego i5, juz sam nie wiem. Co o tym myslicie? Kompa bede kupowal dopiero na swieta, napiszcie co byscie zrobili

finalrender.png

Opublikowano

Obudowe mam jakas stara, ale mysle, ze starczy na te 2 miesiace, jak juz bede mial kompa to bede zbieral 150 zl na brutusa. A zestaw spoko ale wydaje mi soe ze malo ramu, cod ghost wymaga 6 gb

finalrender.png

Opublikowano

To nie taki banal, bo jak masz np. bude matx a damy ci mobo atx, albo ty masz tylko atx a damy matx?... z tym drugim to jeszcze, bo na dluzsze sruby przykrecisz wiertarka, ale na odwrot?

A te 6gb to chyba zalecane ;) 4gb luz

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Niestety twórcy CoD: Ghosts myślą, że jeśli gra ma większe wymagania to jest lepsza, ale w Battlefield 4 spokojnie pograsz na na średnich/wysokich po OC karty, a później możesz jeszcze dokupić.

up sama gra pewnie pochłania 2GB, ale dodali psa i teraz to gra o wysokich wymaganiach i jeśli masz mniej niż 6GB ram to nie pograsz.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

To nie taki banal, bo jak masz np. bude matx a damy ci mobo atx, albo ty masz tylko atx a damy matx?... z tym drugim to jeszcze, bo na dluzsze sruby przykrecisz wiertarka, ale na odwrot?

A te 6gb to chyba zalecane ;) 4gb luz

Przetłumaczysz to na polski?

@up

czyli mówisz, że to tylko cod jest taki wymagający jeśli chodzi o ram? Z resztą, i tak bym chyba kupił bf4

finalrender.png

Opublikowano

Możesz mieć obudowę micro ATX i płyta główna ATX do niej nie wejdzie, ale w drugą stronę powinno dać radę, więc nie martw się, bo podałem Ci zestaw z micro ATX (ale lepiej podaj tą obudowę).

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

obecnie mam 230 zł, na święta razem od wszystkich będę miał około 1600 zł. Więc tak naprawdę nie mam jeszcze na kompa, a co dopiero na obudowe

finalrender.png

Opublikowano

Jak nie masz na kompa to po co Ci obudowa? Dozbieraj do kompa z obudową i wtedy kup.

Nie rozumiem cie, napisałeś, że jak nie mam na kompa to po co mi obudowa, a potem, żebym zbierał na kompa z obudową.

Obudowę chciałbym mieć nową, ale wolę mieć szybciej kompa, gdy będę miał nowego to po prostu będe zbierał na obudowe

finalrender.png

Opublikowano

No to zaryzykuj z tą obudową, ale powinno wejść. Lepiej spróbuj się dowiedzieć jaka to obudowa, ale jak Ci się nie chce to ryzykuj. Zawsze możesz dodać zdjęcie może rozpoznamy.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Wątpie, że rozpoznacie, ten komputer ma więcej niż 6 lat, ram ma chyba tylko wymieniony na 2gb i karte graficzną na 128mb, ale i tak gówno, gówno, gówno!!!

finalrender.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...