Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PAypal JAK??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce kupic warrock vip hack nie pisze tego w dziale o warrocku bo to go niedotyczy ;p.

A więc tak wchodzę na stronę loguje się klikam buy vip zaznaczam10 $ i buy i pokazuje się paypal chce kupic kartą visa i kto mi powie jak to zrobic.

Z góry thx klamka

@edit AHA jeszcze jedno czy da się to zrobic bez podawania tych 3 cyfr z odwrotu karty?

Hmm...

50 post [*],100 post [*],150 post [*],200 post [*],250 post [X],300 post [X],500 post[X],1000 post[X]

Któś ma śpjawę to pjosię piśiaci na gje gje jeden jeden dziewięc cztery siedem dwa sześc sześc HUHU

Opublikowano

Pierwsze trzeba miec acc na paypal'u.Przy tworzeniu acc podajesz swoje dane osobowe+dane karty kredytowej.Zreszta jak klikniesz Register acc (lub cos w tym stylu) wszysto bedziesz mial jasno opisane.

@bez tych 3 cyfr nie da rady.

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

B.dobrze działają zwykłe karty bankomatowe z bzwbk,inteligo i mbank.

Bez 3 cyfr się nie obejdzie.

Pozdro

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

do mBanku potrzebujesz ekarte, zwykła nie odpali (przynajmniej na izzy i ekoncie);p

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Bez 3 cyfr się nie obejdzie.

Pozdro

Masz na myśli karty debetowe, jakie banki dają do każdego konta?

@Up

W sumie Wrotek mnie naprowadził, że chodzi o karty do kont obsługujących bankowość internetową.

smiley-punched.gif

Opublikowano

@up: tak, ale do bzwbk i intelligo wystarczy Ci debetowa (tak mi sie wydaje, ale głowy nie dam) a do mBanku musisz wyrobic eKarte, która służy tylko do płatności online

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!