Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bok SMS

punko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj chciałem zakupić 10 400 Funds za pomocą Boku SMS. Korzystałem z tej metody wiele razy, ale dzisiaj pojawił się pewien wątpliwy problem. Otóż podałem już swój numer i oczekiwałem, aż zostanie mi wysłany SMS z potwierdzeniem, po czym dopiero wysłałbym SMS na numer ...... o treści PAY. Jednak nie doczekałem się momentu, w którym przysłanoby mi tego SMS'a. I tu zacząłem mieć wątpliwości, czy wysłać SMS o treści PAY na numer ....., mimo iż nie dostałem wcześniejszego potwierdzenia, czy lepiej nie ryzykować. Ja jednak wolę nie ryzykować. Czy tylko ja mam ten problem? A może to chwilowy błąd? Sprawdzałem na innych numerach ale nadal nie działało. Może zmienili procedurę kupna poprzez Boku? Jakby co, mam numer w sieci Orange.

Opublikowano

możezsz spróbowac nie zaszkodzi ale mi wogóle nie przychodza smsy i jakos wysyłam pay i już ^.-

...

Opublikowano

Ok. Dzięki za szybką odpowiedż. Wolałem się upewnić przed zakupem, bo jeszcze nigdy tak mi się nie zdarzyło. Temat można zamknąć.

Opublikowano

Z racji tego, że nie chcę tworzyć nowego tematu bo robię ich ostatnio w brud, to napiszę tutaj swój problem. Już od paru dni jak chcę kupić 2900 founds, to akceptuje umowę i nagle wychodzi mi takie cuś "Przykro nam, podczas składania zamówienia wystąpił błąd wewnętrzny. Spróbuj ponownie później lub skontaktuj się z działem obsługi klienta, by uzyskać więcej informacji." O czo może chodzić? Tylko mi takie coś wychodzi czy wam też?

Opublikowano

mi wszystko działa może masz zmienioną lokalizacje, spróbuj zmienić przeglądarkę, zresetuj router (zmień IP)

Opublikowano

a mi wygląd zmieniło w tym boku i z tmobile zawsze mi działa z orenga też tylko że ze 2 miechy nie brałem z orenga więc nie wiem jak się sprawa przedstawia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...