Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Plugin Factions

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam ... Co chwile sie cos z nim jebie. Nie mozna miec pluginu CleanChat bo zaraz plugin sie doslownie pierdoli. Nie ma zabezpieczenia aby tag mial np. 4 litery/cyfry. Jezeli ktos ustawi tag : NaszaEkipaBlaBla To na tabie i nad jego glowa jest taki w chuj dlugi napis , po czym kolory tagow innych gildii sie np. nie wyswietlaja. Czasami cuboid sie nie tworzy.

Ogołem , plugin jest zbugowany jak chuj.

Opublikowano

Witam, mam problem dotyczacy pluginu Factions, a mianowicie tak że na moim serwerze bukkit 1.6.4 nie chodzi mi ten plugin i nie wiem co sie dzieje :(

szukaj starej wersji nowe sa popsute xD

Opublikowano

Nie polecam ... Co chwile sie cos z nim jebie. Nie mozna miec pluginu CleanChat bo zaraz plugin sie doslownie pierdoli. Nie ma zabezpieczenia aby tag mial np. 4 litery/cyfry. Jezeli ktos ustawi tag : NaszaEkipaBlaBla   To na tabie i nad jego glowa jest taki w chuj dlugi napis , po czym kolory tagow innych gildii sie np. nie wyswietlaja. Czasami cuboid sie nie tworzy.    

Jedyną prawdziwą rzeczą, której nie ma jest długość tagu. Nie ma, bo Skript po prostu nie ma tekiej funkcji. Reszta wynika z nieumiejętności konfiguracji. Następnym razem radzę się upewnić, a nie wyciągać wnioski na własnej niewiedzy :)

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Opublikowano

Nie polecam ... Co chwile sie cos z nim jebie. Nie mozna miec pluginu CleanChat bo zaraz plugin sie doslownie pierdoli. Nie ma zabezpieczenia aby tag mial np. 4 litery/cyfry. Jezeli ktos ustawi tag : NaszaEkipaBlaBla To na tabie i nad jego glowa jest taki w chuj dlugi napis , po czym kolory tagow innych gildii sie np. nie wyswietlaja. Czasami cuboid sie nie tworzy.

Cuboid się nie tworzy tylko w przypadkach, kiedy w nazwie gildii występują polskie znaki/znaki specjalne.

Winę ponosi world guard, który owych znaków nie obsługuje.

@topic

UltimateClans polecam lub jeśli chcesz pozostać przy factions to wersja 2.10 ONLY i do tego odpowiednia wersja mcore.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Nie polecam facions szczególnie w tej zbugowanej wersji lepiej poszukać innego bądź zrobić go w pluginie skript.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...