Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Dział No More Room in Hell

OverSUCK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kej0he.jpg

O grze :

"Gdy nie ma więcej miejsca w piekle , umarli będą chodzić po ziemi" . "Hołd dla cenionej serii filmowej , w której powyższy cytat pochodzi z , No More Room in Hell ( Mod PC Gamer w Roku 2011 , Wybór ModDB za Editor Mod Multiplayer Roku 2011 ) , jest co- operative realistyczny pierwsze przeżycia osoba modyfikacja horror na silniku Source. Czerpiąc inspirację z George'a Romero " Of the Dead " serii ,mod jest w czasach, w którychświat jest na skraju zawalenia się w chaosie z powodu choroby , której pochodzenie jest nieznane . Wielu ekspertów i organizacje mają swoje teorie i pomysły na to , jak taka choroba pojawiła się i zaczęła systematycznie niszczyć naszą samą drogę życia , ale jedno jest jasne dla wszystkich . Ktokolwiek ginie od choroby wstaje i zabija , a ludzie zabili wstać i zabić .Szanse na ciebie , które przeżyły to wszystko się wojny społeczeństwa i nieumarli są znikome . Już teraz istnieją milionymartwych chodzenia człapiącymi o , szukając jedzenia . Nie ma znane lekarstwo . Jedno ukąszenie może ewentualnie zakończyć to wszystko dla Ciebie . Jednakże , nie jesteś sam w tym koszmarze . Istnieje jeszczekilka niezakażonych rozbitków pozostawionych w tym zapomnianym przez boga piekle , i przy współpracy i pracy zespołowej , można żyć na tyle długo , aby wywalczyć drogę do zbawienia."

Moja opinia:

Gra jest bardzo dobra pod każdym względem, czy to graficznym czy fabuły. A co najważniejsze, jest dostępna za darmo na platformie steam. Grałem w nią kiedy były jeszcze beta testy (rok-poł roku temu), wtedy gra mi się spodobała więc tym razem także się nie zawiodłem i zapraszam każdego do gry w nią . W grze chodzi o to żeby "zabić wszystkich zombie" oczywiście mamy bardzo duży wybór broni od granatów i karabinów do podciwego młotka lub piły mechanicznej.

Oczywiście mamy jak to w steam bywa możliwość zdobycia osiągnięć.

v4t28l.jpg

Potem jeszcze coś dodam ;)

Opublikowano

serio ? dział dla moda?

btw. jak to możliwe że grałeś w nią gdy były beta testy rok czy tam pół roku temu, skoro gra została wydana 31 pażdziernika 2011 roku?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Myślę, że większość z użytkowników po raz pierwszy widzi grę na oczy. Osobiście wstrzymałbym się z wprowadzeniem działu, zobaczymy co z tego wyjdzie, jednak na chwilę obecną jestem niestety na nie. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...