Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Pluginu na Gildie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w tytule szukam pluginu na Gildie.

Nie Factions.

Chodzi mi o Polski plugin w którym mogę ustawić downolną ilosć itemów na gildie np. 32 diamenty, 16 pereł, 64 TNT

Opublikowano

Jesteś moderatorem do cholery, a dajesz link do jakiegoś gówna którego żaden porządny serwer patykiem by nie tknął.

Wstyd i hańba!

@topic

Niestety jest tylko UltimateClans (skrypt), możesz także zlecić komuś robotę pluginu.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Witam tak jak w tytule szukam pluginu na Gildie.

Nie Factions.

Chodzi mi o Polski plugin w którym mogę ustawić downolną ilosć itemów na gildie np. 32 diamenty, 16 pereł, 64 TNT

PayItemsForGuild <--- Po Polsku

Opublikowano

Jesteś moderatorem do cholery, a dajesz link do jakiegoś gówna którego żaden porządny serwer patykiem by nie tknął.

Wstyd i hańba!

@topic

Niestety jest tylko UltimateClans (skrypt), możesz także zlecić komuś robotę pluginu.

Nie obrażaj administracji. Jak ci się tak nie podoba ten plugin to podaj przyczyne,opisz błędy,bugi,braki,a nie ciskasz się jak pchła na grzebieniu.

Opublikowano

Nie obrażaj administracji. Jak ci się tak nie podoba ten plugin to podaj przyczyne,opisz błędy,bugi,braki,a nie ciskasz się jak pchła na grzebieniu.

Masz 18 stron opisujących błędy tego pluginu. No chyba, że te 350 postów to nadal ciut mało jak na 1 plugin ;)

Do Cb CusT nic nie mam, jedna z nielicznych osób z administracji, która jest spoko :p

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Opublikowano

Masz 18 stron opisujących błędy tego pluginu. No chyba, że te 350 postów to nadal ciut mało jak na 1 plugin ;)

Do Cb CusT nic nie mam, jedna z nielicznych osób z administracji, która jest spoko :P

1.Ja się vipercrafta pytałem.

2.Nie podlizuj się

Opublikowano

1.Ja się vipercrafta pytałem.

2.Nie podlizuj się

1. Chyba TheMadMan'a ;)

2. Że niby JA się komuś podlizuje? Wymień mi tą osobę, bo chyba coś mi umknęło. Ty mi mówisz, że się komuś podlizuje? Lol xD

Jeszcze chyba AvoGuild ma taką funkcję i to chyba już wszystkie :)

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Opublikowano

UltimateClans jedyny jak na razie sensowny skrypt/plugin na Gildie.

Powstawało wiele projektów na mpc jednak żaden nie wypalił

Gildie by FUSH to pobugowane gówno. Taka prawda jego temat juz dawno powinien leżeć w koszu.

Możesz też kupić plugin od Pandy za około 200 zł.

Pozdrawiam ';3

Opublikowano

1. Chyba TheMadMan'a ;)

2. Że niby JA się komuś podlizuje? Wymień mi tą osobę, bo chyba coś mi umknęło. Ty mi mówisz, że się komuś podlizuje? Lol xD

Jeszcze chyba AvoGuild ma taką funkcję i to chyba już wszystkie :)

Z idiotami się nie dyskutuje, taka rada ode mnie :)

@CusT

Jeśli dla ciebie to nie jest gówno to nie rozumiem czemu jesteś moderatorem działu minecraft.

@arl4s6

Zacytuj fragment w którym obraziłem rzekomą administrację.

1. CusT nie jest administratorem, a moderatorem.

2. Nikogo nie obraziłem więc powodzenia w szukaniu.

417711489342956987022.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...