Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z grafiką - Win 7 [Starcraft]

CrusherPL5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Mam problem z StarCraftem jedynką Brood War. Gdy włączam grę, gra ma problemy z grafiką kolory są takie jaskrawe. Napewno byłó dużo tematów o tym i dużo roziwązań, próbwałem naprawdę wielu, jednak nic nie pomogło. Mam Windows 7 32 bity, StarCraft Brood War oryginalny. Dodam, że przed formatem 2 dni temu działał. Po formacje wgrałem nowe sterowniki do kary graficznej, czy może być to spowodowane zmiany sterowników? Proszę o pomoc, bo zależy mi na pograniu W SC.

Opublikowano

Sterowniki do karty są raczej najnowsze, bo gdy wchodzę do menedżera zadań i wchodzę w karte graficzną potem sterowniki i aktualizuj wyskakuje mi , że mam aktualną wersję sterowników. Na płytce mam sterowniki starsze, lecz one podobno obniżają wydajność karty, ale dla SC zrobię wszystko. Aktualizacja Directxa raczej nie wchodzi w grę, bo instalowałem go od nowa 2 dni temu ;)

Opublikowano

HAHAH dostałem ostrzeżenia za double post. Jaja se robicie mody, nie macie co robić? lepiej pomorzcie komuś, anie nudzicie sie i dajecie bany za free. Chyba teraz gimbusy objeły władzę nad calutkim internetem.

Opublikowano

Nwm może zainstaluj te starsze sterowniki i sprawdź czy działa poprawnie, sprawdź też ustawienia grafiki bo może jedno z nich powoduje taki błąd. Swoją drogą Modzi mają rację zasad trzeba przestrzegać a jeżeli ludzie ich nie postrzegają to już indywidualna sprawa i wszystkie tego konsekwencje są dzięki własnemu działaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...